Vóór de uitvaart

Verzekeringen

Goed om te weten
No items found.

Er bestaan twee soorten verzekeringen: het dienstenpakket (ofwel: de naturaverzekering) en de kapitaalpolis.

Bij een dienstenpakket bent u verzekerd voor een vast pakket aan diensten. Bij een kapitaalpolis krijgt u het geldbedrag uitgekeerd dat op de polis vermeld is. Dat is dan vrij te besteden en niet gebonden aan een specifieke uitvaartondernemer. Veel mensen denken dat er extra kosten komen als de uitvaart door een andere onderneming geregeld gaat worden. Dat is niet het geval.

Sterker nog: een dienstenpakket (of soortgelijke uitvaartpolis) is vaak zodanig samengesteld dat bij andere keuzes de uiteindelijke kosten hoger zijn dan het uit te keren bedrag, waardoor u achteraf een aanvullende factuur ontvangt voor deze extra kosten.

Let op: ook (heel) oude polissen kunnen nog waarde hebben dus gooi deze niet zomaar weg maar geef ze aan uw uitvaartleider. Wij kijken de waarde na en dienen deze (indien gewenst) voor u in en zorgen voor de verdere afhandeling. Benieuwd of u met uw verzekering ook bij ons terecht kunt? Check het met onze verzekeringschecker op de homepagina.

Wensenboekje BNU
Bedankt voor uw aanvraag. We nemen snel contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klik om bestand te openen
No items found.

Vraag en antwoord

Thema
Vóór de uitvaart
Kan ik met elke verzekering terecht bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding?

Ja, dat kan.

Meer informatie over specifieke verzekeringen kunt u vinden in onze verzekeringschecker hierboven.

Er bestaan twee soorten verzekeringen: een dienstenpakket of een kapitaalpolis. Bij een dienstenpakket bent u verzekerd voor een vast pakket aan diensten. Bij een kapitaalpolis krijgt u het geldbedrag uitgekeerd dat op de polis vermeld is. Dat is dan vrij te besteden en niet gebonden aan een specifieke uitvaartondernemer.

Veel mensen denken dat er extra kosten komen als de uitvaart door een andere onderneming geregeld gaat worden. Dat is niet het geval. Sterker nog: een dienstenpakket (of soortgelijke uitvaartpolis) is vaak zodanig samengesteld dat bij andere keuzes de uiteindelijke kosten hoger zijn dan het uit te keren bedrag waardoor u achteraf een aanvullende factuur ontvangt voor deze extra kosten.

Wie kan mij helpen met het opstellen van een passende uitvaartverzekering?

Indien u graag hulp ontvangt bij het kiezen van een passende uitvaartverzekering kunt u een afspraak maken met ons.

We maken dan graag tijd voor u vrij om met u mee te kijken naar wat bij uw wensen past.

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kan zodanig worden ingericht dat het past binnen de financiële mogelijkheden van de overledene of nabestaanden.

U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, maar elke verzekering heeft zo zijn specifieke kenmerken waar we graag met u naar kijken bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Als u er voor openstaat, is onderzoeken welke uitvaartverzekering goed bij uw uitvaartwensen past een goede stap om te zorgen dat uw nabestaanden een passende uitvaart kunnen realiseren.

Indien u daarbij graag wat ondersteuning wenst, staan we voor u klaar.

U kunt met onze verzekeringschecker op de homepage alvast kijken of uw uitvaartverzekering geschikt is.

Janneke Geurts

Voor meer informatie over verzekeringen neem contact op met Janneke
Contact opnemen
Meld 24/7 overlijden
077 366 13 14
Menu