Vóór de uitvaart

Afscheid

Zoals graag gewild
No items found.

Voor ons als uitvaartbegeleiders is het onze passie om een uitvaart zo passend mogelijk te regelen en te begeleiden.

Passend bij de mogelijke wensen van de overledene en passend bij de wensen van de nabestaanden. Er is vaak méér mogelijk dan gedacht. Wij denken én helpen u daarbij graag.

En (geen onbelangrijk detail) passend bij de financiële mogelijkheden van de nabestaanden. Een aspect dat mogelijk aandacht verdient en waarbij wij u dus altijd van dienst zijn.

Wensenboekje BNU
Bedankt voor uw aanvraag. We nemen snel contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klik om bestand te openen
No items found.

Vraag en antwoord

Thema
Vóór de uitvaart
Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kan zodanig worden ingericht dat het past binnen de financiële mogelijkheden van de overledene of nabestaanden.

U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, maar elke verzekering heeft zo zijn specifieke kenmerken waar we graag met u naar kijken bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Als u er voor openstaat, is onderzoeken welke uitvaartverzekering goed bij uw uitvaartwensen past een goede stap om te zorgen dat uw nabestaanden een passende uitvaart kunnen realiseren.

Indien u daarbij graag wat ondersteuning wenst, staan we voor u klaar.

U kunt met onze verzekeringschecker op de homepage alvast kijken of uw uitvaartverzekering geschikt is.

Wat is er zoal mogelijk bij een uitvaart?

Er is vaak méér mogelijk dan gedacht.

Het is ons vak om een uitvaart zo passend mogelijk te regelen en te begeleiden. Passend bij de mogelijke wensen van de overledene, passend bij de wensen van de nabestaanden en (geen onbelangrijk detail) passend bij de financiële mogelijkheden van de nabestaanden. Er is vaak meer mogelijk dan gedacht.

Aarzel dus niet als u niet zeker weet of uw eigen wensen of die van uw dierbare gerealiseerd kunnen worden. We denken met u mee en helpen waar dat kan.

Hoe richt ik de condoleance in bij de uitvaart?

Tegenwoordig is het mogelijk om op meerdere manieren een condoleance te verzorgen.

Dit kan bijvoorbeeld in een boekje, maar ook online – of een combinatie van beiden.

Graag kijken we ook met u naar andere wijzen om een condoleance in te richten. Indien u hier met ons over wilt sparren, maken we graag tijd voor u vrij.

Ik wil iets anders dan de ‘traditionele’ koffie en cake na de uitvaart van mijn dierbare, kan dat?

Dat kan zeker.

Om een voorbeeld te geven: wij hebben eens een ‘koffietafeluitvaart’ mogen verzorgen. De naam verklapt het misschien al, maar bij een dergelijke uitvaart vindt de koffietafel plaats tijdens de uitvaart.

Nabestaanden kunnen in het bijzijn van hun dierbare herinneringen ophalen aan tafel met passende drankjes en hapjes. Mensen die willen, kunnen ook iets vertellen bij de microfoon.

Ervaring leert dat deze manier van afscheid nemen zorgt voor een ontspannen sfeer en een organisch vormende structuur van de uitvaart. Als u meer informatie hierover wilt, helpen we u graag.

Bob Noten

Wij voorzien u graag van meer informatie. Neem gerust contact met ons op.
Contact opnemen
Meld 24/7 overlijden
077 366 13 14
Menu