Dag van de uitvaart

Catering

Een hapje & drankje
No items found.

Na de dienst napraten onder het genot van een hapje en een drankje op een locatie naar keuze kunnen wij vanzelfsprekend voor u regelen.

Op onze locaties Saldersbron en ’t Gasthoês bieden wij intern diverse mogelijkheden aan verzorgd door onze cateringpartners. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdens de dienst een hapje en drankje te nuttigen waarbij passende muziek en foto’s van de overledene dit samenzijn compleet maken.

Wensenboekje BNU
Bedankt voor uw aanvraag. We nemen snel contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klik om bestand te openen
No items found.

Vraag en antwoord

Thema
Dag van de uitvaart
Ik wil iets anders dan de ‘traditionele’ koffie en cake na de uitvaart van mijn dierbare, kan dat?

Dat kan zeker.

Om een voorbeeld te geven: wij hebben eens een ‘koffietafeluitvaart’ mogen verzorgen. De naam verklapt het misschien al, maar bij een dergelijke uitvaart vindt de koffietafel plaats tijdens de uitvaart.

Nabestaanden kunnen in het bijzijn van hun dierbare herinneringen ophalen aan tafel met passende drankjes en hapjes. Mensen die willen, kunnen ook iets vertellen bij de microfoon.

Ervaring leert dat deze manier van afscheid nemen zorgt voor een ontspannen sfeer en een organisch vormende structuur van de uitvaart. Als u meer informatie hierover wilt, helpen we u graag.

Kan ik ook zelf de catering doen voor de uitvaart van mijn dierbare?

We maken het graag mogelijk als dat past bij uw wensen of de wensen van de overledene.

Denk aan wanneer uw dierbare bijvoorbeeld vroeger met passie in zijn eigen horecagelegenheid heeft gewerkt, of liefhebber was van dat ene gerecht dat altijd door een familielid of vriend(in) werd klaargemaakt.

We denken graag met u mee als u hulp wilt bij het uitzoeken van passende catering.

Bob Noten

Wij voorzien u graag van meer informatie. Neem gerust contact met ons op.
Contact opnemen
Meld 24/7 overlijden
077 366 13 14
Menu