Gastenboek

Voor ons een herinneringsboek en voor u een manier om ons beter te leren kennen.
Gastenboek BNU
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Namens mijn zusje en de de rest van de familie willen we Giovanni, Janneke en Annet heel erg bedanken. Vanaf ons telefoontje nog voor het overlijden met de vraag of Giovanni de uitvaart van onze pap zou willen gaan doen als het zover zou zijn tot het moment van gisteren de uitvaart was alles heel vertrouwd en mooi geregeld. Rekening houdend met onze wensen maar ook heel erg meedenkend naar wat voor ons passend zou zijn. We zijn jullie zo dankbaar voor alles wat jullie voor ons betekend hebben de afgelopen week!! We krijgen heel veel complimenten en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen. Een Wiel-waardig afscheid!! Overal werd aan gedacht en in meegedacht. Zelfs toen ik vandaag terugkwam in pap zijn huis en daar zijn bed zag staan. Waar pap de afgelopen dagen op heeft gelegen. Dit was weer opgemaakt, er lagen een paar bloemen uit zijn tuin op en zijn kussen lag er weer op. Daar was ik even stil van en dat doet goed. Giovanni, Janneke en Annet dankjewel. Groetjes Mara en Moniek en de rest van de familie

Mara en Moniek Ruhl, Maasbree

Beste Bob en medewerkers,

de uitvaartdienst van ons mam en oma Grada Hermkes-Litjens is alweer even geleden. De laatste spullen zijn uit het appartement gehaald en nu komt de tijd om over de afgelopen periode nog eens na te denken. In het bijzonder over de uitvaartdienst en de voorbereidingen hierop. Een groot compliment aan uitvaartbegeleidster Sharon, die op een geweldig professionele maar toch menselijke manier ons heeft voorbereid en meegedacht om een waardige invulling te geven aan de uitvaartdienst met piëteit voor de overledene, altijd tijd om ons aan te horen, samen mee denken in oplossingen en veel geduld bij dit alles, kortom iemand die wij volledig in vertrouwen hebben kunnen nemen. Top! Aan Annette voor het verzorgen van mam vanaf het ophalen in La Providence tot het wegbrengen naar het crematorium. Aan alle medewerkers die bij de uitvaart betrokken zijn geweest. Aan Saldersbron, waar mam erg waardig en mooi was opgebaard.

Nogmaals onze hartelijke dank voor de geweldige verzorging van de uitvaartdienst van ons mam en oma.

Gert Fleuren-Hermkes, Wellerlooi

Lieve Carin, we zijn met jou in aanraking gekomen na het overlijden van mijn lieve moeder Hennie. Jij kwam en wist precies wat we nodig hadden, je dacht mee en stuurde ons aan als we het zelf niet wisten, of door verdriet overmand waren. Jij was ons “baken” in die week. Je stond daar als een zeker iemand wat voor ons enorm waardevol was, want we konden op jou terug vallen. Het afscheid was mooi, bijzonder en warm. Het liep volledig naar wens mede ook door Lucie. Wij willen je enorm bedanken voor alles wat je voor ons en voor mam hebt gedaan. Ik weet zeker dat ze met een warm hart naar beneden heeft gekeken. Je bent een aanwinst in de uitvaartbranche. Blijf bij en jezelf! Mooi mens!

Gwenn Janssen

Beste Carin, ik wil je bedanken voor het mooie afscheid dat we gehad hebben van Truus van de Pasch. Complimenten. Zo persoonlijk, zo mooi, zo goed geluisterd naar onze wensen en natuurlijk naar de wensen van Truus. Chapeau. En dat geldt ook voor Lucie Geurts.

Met vriendelijke groet, Angelique Tacken Dichterbij Peel en Maas | Raadhuisstraat Panningen

Angelique Tacken, Panningen

Beste Carin, Ik wil je graag bedanken voor de begeleiding afgelopen week. Ik en mijn zus en schoonzussen hebben dit als zeer prettig ervaren. Ondanks dat Coen zelf hier geen inbreng in heeft gehad, zou ook hij tevreden zijn. Samen met Loek (de woordenschilder) was het afscheid perfect. Ik heb veel reacties gekregen dat het afscheid zo mooi was. Nogmaals heel veel dank, ook namens Ingrid, Els en Carla. Groetjes Petra

Petra Coeleveld-Backus

We hebben samen pap verzorgd en het afscheid van pap inhoud gegeven. Wat zijn wij jullie dankbaar voor de ruimte die we voelden, de betrokkenheid, het respect, het meedenken en de zeer persoonlijke aandacht! Er kon zo veel…. Wij kijken terug op een mooi afscheid vol met warme herinneringen. Jullie hebben het verschil gemaakt! In woorden eigenlijk niet uit te drukken wat jullie voor ons hebben betekend en hoe dankbaar we zijn. Voor altijd in ons hart! Dank!

Familie Baetsen, Blerick

Beste Giovanni, Annet en Truus en Lucie, Wat hebben jullie ons mooi begeleid op de weg naar het afscheid van mam. Het voelde vertrouwd. Annet en Truus voor de verzorging van mam, chapeau… Giovanni, dankzij jouw fijne hulp bij de voorbereidingen hebben we mam dit prachtige afscheid kunnen geven waar we met een warm gevoel op terugkijken. Lucie, voor de mooie verwoording van het levensverhaal van mam. Het was samen met de foto’s precies zoals we in gedachten hadden. Dank jullie wel!

Familie Ottenheim-Boom, Lottum

Hoi Bob, langzaamaan beginnen we aan het leven zonder Pap en voor Mam het leven zonder Toon. Het is al weer meer dan een maand geleden dat Pap is overleden. Daarbij denken we met een goed gevoel terug aan het afscheid dat we hebben genomen. Een afscheid dat mede met hulp van jou en je collega’s goed is verlopen. Langs deze weg bedanken we jou en je collega’s voor de prettige en goede steun die jullie ons gaven. Hierbij denken we naast jou ook met name aan de collega’s die we persoonlijk hebben ontmoet: Annet, Yvonne, Janneke, Louise, Lucie en de medewerkers van het crematorium in Blerick. Een overlijden gaat gepaard met veel tijdsdruk en emotie. In korte tijd moet er veel geregeld worden en kleine dingen worden dan opeens erg lastige dingen. Jullie hebben ons veel zorg uit handen genomen zodat wij ons konden richten op de persoonlijke dingen (zoals adressen, foto’s en muziek uitzoeken) en aan het afscheid nemen zelf. Bovendien voelde we ons bij jullie vrij om onze emoties de vrije loop te laten en er was tegelijkertijd ook ruimte voor een lach of af en toe een kwinkslag. Nu ik er op terugkijk vind ik dat best bijzonder; je op je gemak voelen bij mensen die ik niet ken. Oké, jou kenden we al maar het was lang geleden dat we elkaar daarvoor spraken. Erg prettig vonden we ook de mogelijkheid om op elk willekeurig tijdstip nog even bij Toon/Pap in Saldersbron langs te gaan. Dat maakt het afscheid net wat minder abrupt. We hebben er in de aanloop naar de uitvaart bijna elke dag even gebruik van gemaakt. Het beschilderen van de kist is door de kleinkinderen, maar ook door Mam, Marcel, onze partners en ik als prettig ervaren. En tenslotte ook de uitvaart zelf: een drukke dag die op één of andere manier ontspannen verliep. Zelf vond het ik geruststellend om Pap tot bij de oven te begeleiden. Kortom Bob, namens ons allemaal, hartelijk dank voor de prettige, ontspannen en goede begeleiding van de uitvaart van Pap.

Familie Verstraelen, Grubbenvorst

Beste Carin, wij willen alle medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, maar in het bijzonder jou Carin, bedanken voor jullie liefdevolle, attente en kundige manier van het begeleiden van de uitvaart van mijn lieve vrouw, mam, en oma. We kijken met een warm en dankbaar gevoel terug op het afscheid. Jullie credo “wij zijn mensen -mensen” zagen en ervaarden wij daadwerkelijk tijdens jullie gehele begeleiding. Samen hebben we gezorgd voor een passend afscheid. Waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Fam. Bonants-Sanders, Horst

Een uitvaart is het allerlaatste wat je je dierbare nog kunt geven. Bob Noten en zijn team hebben de uitvaart van onze moeder fantastisch gedaan. Ze heeft een mooie uitvaart gehad. Wij kunnen iedereen Bob Noten van harte aanbevelen. Maar het stopt niet na de uitvaart, Vandaag is het precies een jaar geleden dat moeder is overleden 😢. En wij hebben van Lucie Geurts en van Bob een mooie kaart gekregen als hartverwarmer. Dat stuk nazorg deed ons goed. Bedankt voor alles.

Hilde en Harry Schattevoet, Grubbenvorst

We leerden Bob Noten uitvaartbegeleiding kennen bij de uitvaart van mijn schoonzoon op 1 juli 2020. De manier waarop Giovanni de uitvaart begeleide was warm, heel erg betrokken, respectvol, zonder op de voorgrond te treden maar wel altijd aanwezig of bereikbaar om ons waar nodig te helpen. In een woord “perfect”. De manier waarop we werden opgevangen, de warme woorden die werden gesproken, alle wensen waren bespreekbaar en konden worden vervuld. Met andere woorden, beter hadden we ons niet kunnen wensen. Zelfs in de nazorg werd uitgeblonken. We namen van Giovanni en het team afscheid met de wens elkaar voorlopig niet nodig te hebben. Helaas werd deze wens geen waarheid. Corona gooide roet in het eten toen mijn echtgenote op 1 mei 2021 overleed. Er was geen moment twijfel, Bob Noten uitvaartbegeleiding werd gebeld voor de uitvaart, met het dringende verzoek ook nu weer Giovanni voor ons ter beschikking te stellen. Geen seconde getwijfeld en ook geen seconde spijt van gehad. Hoe Giovanni en het team ons door deze moeilijke tijd heeft weten te loodsen is geweldig. Alle aandacht gericht op de overledene en de nabestaanden, niets was teveel. In het bijzonder hebben we gewaardeerd de rouwkamer die we 24/7 ter beschikking hadden, het zelf mogen besturen van de rouwauto en de gemaakte video van het afscheid. In de wat lastige momenten kijken we naar deze video om het afscheid nog eens in onze herinnering op te roepen. Wat daarbij altijd blijft hangen is de manier waarop de uitvaart werd begeleid en uitgevoerd. Ook het door Bob gemaakte filmpje net voor de Kerstdagen is heel bijzonder. Heel veel dank aan Bob en zijn team. We kunnen iedereen Bob Noten uitvaartbegeleiding warm aanbevelen.

Piet Hoeben en (klein)kinderen, Tegelen

Beste Carin Wat hebben we en mooi afscheid gehad van onze pap, schoonpa en opa. Wat hebben jullie ons goed begeleid en opgevangen, dank daarvoor. We voelden ons echt welkom en wat fijn dat we pap op deze manier in Saldersbron nog bij ons hadden in de dagen na zijn overlijden. Dit heeft ons een heel fijn gevoel gegeven en zullen we ook iedereen aanraden. De dienst was in een woord “PRACHTIG” veel mensen gesproken die het ook zo omschrijven. (ik heb jullie pap nooit gezien of gesproken maar na de dienst wel een goed beeld gekregen, en wat lijkt je op hem, qua uiterlijk en trekken) deze uitspraken maakte me nog trotser. Nogmaals heel veel dank voor alles.

Familie Granzow, Baarlo

Hallo Giovanni, Graag wil ik jou namens de hele familie bedanken voor de organisatie. De dienst maar ook zeker de dagen vooraf zijn zeer prettig verlopen. Wij hadden ons, mede dankzij jou, geen mooier afscheid van Petra kunnen wensen.

Fam. de Swart, Venlo

Woensdag 29-09-2021 hebben wij afscheid moeten nemen van ons kindje met 17 weken zwangerschap. We wilde onze kleine meid liever niet mee naar huis nemen. Bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding hebben we een eigen kamer tot onze beschikking gekregen. Hier konden we 24/7 gebruik van maken. De kamer hebben we met persoonlijke spulletjes ingericht. Bezoek hebben we zelf ingedeeld om afscheid te komen nemen van ons kleine meisje. Hier zitten verder geen restricties aan vanuit Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Tijdens ons afscheid kregen we hulp van Carin. Carin is een zeer betrokken en lief persoon. Zij heeft ons geholpen met de mogelijkheden om de uitvaart klein te houden. We werden ontzettend goed begeleid in ons gehele moeilijke proces. Twee dagen na de uitvaart kwam Carin de as van ons kleine meisje thuis brengen. De betrokkenheid ook ná de uitvaart blijft. Wij bevelen Bob Noten Uitvaartbegeleiding voor de volle 100% aan. Het maakt een afscheid persoonlijk en mooi.

Mark & Mayke Ruiter, Grubbenvorst

De datum nadert weer, een dag waar je elk jaar tegenaan hikt, de sterfdag. Voor ons nu het tweede jaar. Het verdriet en gemis blijft maar hoe fijn is het dat je ondanks je verdriet terug kunt kijken op een mooi en warm afscheid. En het gevoel er is, het was prachtig, het had niet beter gekund. Zonder jullie, jou Carin, had het niet gekund. Ook het kunnen bezoeken van mijn vader op elk gewenst tijdstip, het versieren van zijn kist door mijn kinderen in bijzijn van opa. Het was fijn! Na twee jaar moet ik dit alsnog even kwijt, jullie hebben het verdiend!

Jannemie Gubbels-Gielen, Venlo
Gastenboek
Meld 24/7 overlijden
077 366 13 14
Menu