Gastenboek

Schrijf hier in ons gastenboek:

Ingevulde contactformulieren komen altijd eerst bij ons ter beoordeling terecht. Na goedkeuring wordt het bericht binnen 24 uur geplaatst.

Familie Verstraelen

Hoi Bob,

Langzaamaan beginnen we aan het leven zonder Pap en voor Mam het leven zonder Toon. Het is al weer meer dan een maand geleden dat Pap is overleden. Daarbij denken we met een goed gevoel terug aan het afscheid dat we van Toon/Pap hebben genomen. Een afscheid dat mede met hulp van jou en je collega’s goed is verlopen.

Langs deze weg bedanken we jou en je collega’s voor de prettige en goede steun die jullie ons gaven. Hierbij denken we naast jou ook met name aan de collega’s die we persoonlijk hebben ontmoet: Annet, Yvonne, Janneke, Louise, Lucie en de medewerkers van het crematorium in Blerick. Een overlijden gaat gepaard met veel tijdsdruk en emotie. In korte tijd moet er veel geregeld worden en kleine dingen worden dan opeens erg lastige dingen. Jullie hebben ons veel zorg uit handen genomen zodat wij ons konden richten op de persoonlijke dingen (zoals adressen, foto’s en muziek uitzoeken) en aan het afscheid nemen zelf. Bovendien voelde we ons bij jullie vrij om onze emoties de vrije loop te laten en er was tegelijkertijd ook ruimte voor een lach of af en toe een kwinkslag. Nu ik er op terugkijk vind ik dat best bijzonder; je op je gemak voelen bij mensen die ik niet ken. Oké, jou kenden we al maar het was lang geleden dat we elkaar daarvoor spraken. Erg prettig vonden we ook de mogelijkheid om op elk willekeurig tijdstip nog even bij Toon/Pap in Saldersbron langs te gaan. Dat maakt het afscheid net wat minder abrupt. We hebben er in de aanloop naar de uitvaart bijna elke dag even gebruik van gemaakt. Het beschilderen van de kist is door de kleinkinderen, maar ook door Mam, Marcel, onze partners en ik als prettig ervaren. En tenslotte ook de uitvaart zelf: een drukke dag die op één of andere manier ontspannen verliep. Zelf vond het ik geruststellend om Pap tot bij de oven te begeleiden.

Kortom Bob, namens ons allemaal, hartelijk dank voor de prettige, ontspannen en goede begeleiding van de uitvaart van Pap

Familie Verstraelen

Grubbenvorst, 20 mei 2022

Fam. Bonants-Sanders

Beste Carin, wij willen alle medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, maar in het bijzonder jou Carin, bedanken voor jullie liefdevolle attente en kundige manier van het begeleiden van de uitvaart van mijn lieve vrouw, mam, en oma. We kijken met een warm en dankbaar gevoel terug op het afscheid. Jullie credo “wij zijn mensen -mensen” zagen en ervaarden wij daadwerkelijk tijdens jullie gehele begeleiding. Samen hebben we gezorgd voor een passend afscheid. Waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.

Theo Bonants, Lionne en Terry. 

Horst, 21 maart 2022

Gerard Benders

Jullie hebben de uitvaart van mijn vader perfect geregeld. Dat was 24-11-2012 

Maasbree, 22 januari 2022

Piet Hoeben en (klein)kinderen

We leerden Bob Noten uitvaartbegeleiding kennen bij de uitvaart van mijn schoonzoon op 1 juli 2020. De manier waarop Giovanni de uitvaart begeleide was warm, heel erg betrokken, respectvol, zonder op de voorgrond te treden maar wel altijd aanwezig of bereikbaar om ons waar nodig te helpen. In een woord “perfect”. De manier waarop we werden opgevangen, de warme woorden die werden gesproken, alle wensen waren bespreekbaar en konden worden vervuld. Met andere woorden, beter hadden we ons niet kunnen wensen. Zelfs in de nazorg werd uitgeblonken. We namen van Giovanni en het team afscheid met de wens elkaar voorlopig niet nodig te hebben.
Helaas werd deze wens geen waarheid. Corona gooide roet in het eten toen mijn echtgenote op 1 mei 2021 overleed. Er was geen moment twijfel, Bob Noten uitvaartbegeleiding werd gebeld voor de uitvaart, met het dringende verzoek ook nu weer Giovanni voor ons ter beschikking te stellen. Geen seconde getwijfeld en ook geen seconde spijt van gehad. Hoe Giovanni en het team ons door deze moeilijke tijd heeft weten te loodsen is geweldig. Alle aandacht gericht op de overledene en de nabestaanden, niets was teveel. In het bijzonder hebben we gewaardeerd de rouwkamer die we 24/7 ter beschikking hadden, het zelf mogen besturen van de rouwauto en de gemaakte video van het afscheid. In de wat lastige momenten kijken we naar deze video om het afscheid nog eens in onze herinnering op te roepen. Wat daarbij altijd blijft hangen is de manier waarop de uitvaart werd begeleid en uitgevoerd. Ook het door Bob gemaakte filmpje net voor de Kerstdagen is heel bijzonder. Heel veel dank aan Bob en zijn team.

We kunnen iedereen Bob Noten uitvaartbegeleiding warm aanbevelen.

Tegelen, 27 december 2021

Familie Baetsen

Op 7-11-2021 mochten we met jullie kennismaken We hebben samen pap verzorgd en het afscheid van pap inhoud gegeven. Wat zijn wij jullie dankbaar voor de ruimte die we voelden, de betrokkenheid, het respect, het meedenken en de zeer persoonlijke aandacht! Er kon zo veel….
Wij kijken terug op een mooi afscheid vol met warme herinneringen.
Jullie hebben het verschil gemaakt!

In woorden eigenlijk niet uit te drukken wat jullie voor ons hebben betekend en hoe dankbaar we zijn’
Voor altijd in ons hart! Dank!

Hermien Baetsen, Jacqueline en Karin.

Blerick, 13 december 2021

Familie Ottenheim-Boom

Beste Giovanni, Annet en Truus en Lucie,Wat hebben jullie ons mooi begeleid op de weg naar het afscheid van mam.Het voelde vertrouwd.Annet en Truus voor de verzorging van mam, chapeau…Giovanni, dankzij jouw fijne hulp bij de voorbereidingen, hebben we mam dit prachtige afscheid kunnen geven, waar we met een warm gevoel op terugkijken.Lucie, voor de mooie verwoording van het levensverhaal van mam, het was, samen met de foto’s precies zoals we in gedachten hadden.Dank jullie wel!Hartelijke groeten,Huub, Hans en RiaFamilie Ottenheim-Boom

Lottum, 24 november 2021

Familie Granzow

Beste Carin

Wat hebben we en mooi afscheid gehad van onze pap, schoonpa en opa.
Wat hebben jullie ons goed begeleid en opgevangen, dank daarvoor.
We voelden ons echt welkom en wat fijn dat we pap op deze manier in Saldersbron nog bij ons hadden in de dagen na zijn overlijden.
Dit heeft ons een heel fijn gevoel gegeven en zullen we ook iedereen aanraden.
De dienst was in een woord “PRACHTIG” veel mensen gesproken die het ook zo omschrijven. (ik heb jullie pap nooit gezien of gesproken maar na de dienst wel een goed beeld gekregen, en wat lijkt je op hem, qua uiterlijk en trekken) deze uitspraken maakte me nog trotser.

Nogmaals heel veel dank voor alles.

Familie Granzow

Baarlo, 18 oktober 2021

Mark & Mayke Ruiter

Woensdag 29-09-2021 hebben wij afscheid moeten nemen van ons kindje met 17 weken zwangerschap.
We wilde onze kleine meid liever niet mee naar huis nemen.
Bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding hebben we een eigen kamer tot onze beschikking gekregen. Hier konden we 24/7 gebruik van maken.
De kamer hebben we met persoonlijke spulletjes ingericht. Bezoek hebben we zelf ingedeeld om afscheid te komen nemen van ons kleine meisje. Hier zitten verder geen restricties aan vanuit Bob Noten Uitvaartbegeleiding.

Tijdens ons afscheid kregen we hulp van Carin. Carin is een zeer betrokken en lief persoon. Zij heeft ons geholpen met de mogelijkheden om de uitvaart klein te houden.
We werden ontzettend goed begeleid in ons gehele moeilijke proces.

Twee dagen na de uitvaart kwam Carin de as van ons kleine meisje thuis brengen. De betrokkenheid ook ná de uitvaart blijft. Wij bevelen Bob Noten Uitvaartbegeleiding voor de volle 100% aan. Het maakt een afscheid persoonlijk en mooi.

Met hartelijke groet,
Mark & Mayke Ruiter

Grubbenvorst, 4 oktober 2021

Hilde Schattevoet en Harry Schattevoet.

Een uitvaart is het allerlaatste wat je je dierbare nog kunt geven.
Bob Noten en zijn team hebben de uitvaart van onze moeder fantastisch gedaan. Ze heeft een mooie uitvaart gehad.
Wij kunnen iedereen Bob Noten van harte aanbevelen.
Maar het stopt niet na de uitvaart,
Vandaag is het precies een jaar geleden dat moeder is overleden 😢.
En wij hebben van Lucie Geurts en van Bob een mooie kaart gekregen als hartverwarmer.
Dat stuk nazorg deed ons goed.
Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groeten,

Hilde Schattevoet en Harry Schattevoet.

Grubbenvorst, 2 februari 2021

Jannemie Gubbels-Gielen

De datum nadert weer, een dag waar je elk jaar tegenaan hikt, de sterfdag. Voor ons nu het tweede jaar. Het verdriet en gemis blijft maar hoe fijn is het dat je ondanks je verdriet terug kunt kijken op een mooi en warm afscheid. En het gevoel er is, het was prachtig, het had niet beter gekund. Zonder jullie, jou Carin, had het niet gekund. Ook het kunnen bezoeken van mijn vader op elk gewenst tijdstip, het versieren van zijn kist door mijn kinderen in bijzijn van opa. Het was fijn! Na twee jaar moet ik dit alsnog even kwijt, jullie hebben het verdiend!

Jannemie Gubbels-Gielen

Venlo, 10 januari 2021

Martin Houwen

In eerste instantie wilden wij als kinderen de uitvaart laten verzorgen door Dela, dit i.v.m. de verzekering die mijn moeder hier had. Dela kon niet aan onze verwachtingen voldoen en zo kwamen wij bij Bob Noten uit.

Jullie hebben aan al onze verwachtingen en wensen kunnen voldoen. Niets was te veel en de samenwerking met Carin en collega’s was perfect. Wij kijken terug op een mooie uitvaart, ondanks de moeilijke corona tijd.

Bedankt,

Fam Houwen.

Meterik, 25 december 2020

Gerard Benders

Jullie hebben de uitvaart van mijn vader perfect geregeld; CPH Benders gestorven 19-11-2012 begraven 24-11-2012

Maasbree, 1 december 2020

Suzanne Joosten

Lieve Bob, Sil, Annet, Yvonne en alle andere collega’s.

Hoe fijn was het dat jij Bob, alle tijd van de wereld leek te hebben als je bij ons thuis was in de week voor mam haar afscheidsfeest, dat we altijd konden bellen, dat we alle vrijheid hadden om het zo te doen zoals mam het graag zou willen, dat jullie zo meedachten en niets teveel leek te zijn.
Hoewel het het verdriet en het gemis niet wegneemt zorgde het prachtige afscheid van mam en de liefdevolle hulp van jullie toch voor een stukje troost. Het was een week en een dag waar we met een heel fijn gevoel op terug kijken. Ik gun dit iedereen die een dierbare verloren heeft.

Vier ’t laeve!!

Namens pap, Frank, Jenny, Barry en mezelf nogmaals hartstikke bedankt!

Leefs, Suzanne

Grubbenvorst, 3 september 2020

Fam. Schutte-Koenen

Het was een week vol met herinneringen. Alweer een jaar geleden dat John overleed. Het deed ons goed dat ook jullie team Bob Noten aan ons hadden gedacht met het mooie kaartje wat we van jullie kregen. Nog een bijzonder woord van dank aan Giovanni, Jolanda en Sharon

Venray, 6 augustus 2020

Fam. de Kievit

Beste Carin, Annet en Yvonne,

Carin, wij willen jou uit de grond van ons hart bedanken voor de superfijne begeleiding, je meedenken, je raadgevingen en je warme medeleven.
Het heeft ons heel goed gedaan in deze moeilijke tijd een houvast te hebben, iemand waar we op konden rekenen. Mede dankzij jou hebben we op een zeer respectvolle en hartverwarmende manier afscheid van Wout/Pap/Opa kunnen nemen.

Annet en Yvonne, wat was het superfijn om samen met jullie de laatste verzorging van Wout te kunnen doen. Wat waren we samen een geweldig team. Ieder met zijn eigen specialiteiten, maar allemaal met passie en toewijding. Jullie oog voor detail en gevoel voor humor, hebben wij als heel bijzonder ervaren. Heel erg bedankt.

Chapeau voor jullie allemaal!


Truus de Kievit
Kinderen en kleinkinderen

Grubbenvorst, 12 juli 2020

Fam. de Swart

Hallo Giovanni,

Graag wil ik jou namens de hele familie bedanken voor de organisatie.

De dienst maar ook zeker de dagen vooraf zijn zeer prettig verlopen.

Wij hadden ons, mede dankzij jou, geen mooier afscheid van Petra kunnen wensen.

Groetjes, bedankt en fijn weekend,
Dmitri de Swart

Venlo, 3 juli 2020

Fam. van Knippenberg

Beste Giovanni, Yvonne en Miranda,

Giovanni, super bedankt voor de top begeleiding bij het plotselinge overlijden van Peter.
Niets was te veel, wat we ook vroegen. Door jou geduld, respect en geweldige ideeën , heb jij het voor ons mogelijk gemaakt om in zijn trotse tuin afscheid te nemen. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen.

Yvonne en Miranda, ook jullie super bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de verzorging.
Jullie hadden alle tijd, geduld en respect voor ons. Jullie hebben er voor gezorgd dat Peter er prachtig bij lag.

Giovanni, Yvonne en Miranda, wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, nogmaals BEDANKT!!

Groetjes,

Anita Van Knippenberg
Mike
Rowie en Kevin

Grubbenvorst, 29 mei 2020

Fam. van Issum

Beste Bob en Janneke,

Het verlies van pap, schoonvader, opa en bovenal echtgenoot viel ons allemaal zwaar.
Maar wat hebben we, dankzij jullie een mooi, waardig en vooral speciaal afscheid gehad.
Het voelde goed van begin tot eind.
Niets was jullie te veel.

Dank voor al jullie goede zorgen.
Pap zou trots zijn geweest op dit speciale afscheid en wij hebben er een mooie herinnering bijgekregen.
Dankjulliewel, het was af.

Fam. van Issum

Horst, 28 april 2020

Kleuskens

Hallo Carin,

Graag willen we jullie en met name jou hartelijk danken voor de fijne begeleiding van ons bij de uitvaart van ôs mam.
Vanaf het begin hebben we ons heel prettig gevoeld bij jouw persoonlijke benadering en professionele ondersteuning, waardoor we samen een echt heel mooi afscheid hebben gemaakt voor haar.
Na de dienst hebben we met enkele familieleden nog even nagepraat bij Pieter en Marlee in de tuin. Iedereen was onder de indruk van het mooie afscheid met de prachtige zang.
De kleine setting maakte alles heel intiem en speciaal. Eigenlijk precies zoals ôs mam het gewild zou hebben..🌸

Nogmaals dankjewel Carin!

Hartelijke groet,
Pieter en Marlee
Marion en Paul

Grubbenvorst, 27 april 2020

Wien Hermans

Hallo Carin,

Dankzij jouw advies en ondersteuning kunnen wij terugkijken op een mooi, waardig en warm afscheid van Moeder, Oma en Superoma.
Wij zijn zeer tevreden over jouw manier van hulp en begeleiding bij de uitvaart.
Het was hartverwarmend, een oprecht dank je wel.

Familie Hermans

Baarlo, 26 april 2020

Ger Verhaeg

Sombere en moeilijke tijden
ook om uitvaart te begeleiden
Afwijken van jullie hoge standaard
zelfs dat blijft niet gespaard
De dood hoort bij het leven
maar het is van ongekende orde
wat we nu beleven

Sterkte!

Horst, 19 april 2020

Familie Janssen

Beste Carin,

Wij willen jou, Annet en je andere collega’s enorm bedanken voor het begeleiden van de hele begrafenis van pap. We kijken terug
op een heel mooi afscheid. Ik denk dat we het maximale eruit hebben gehaald, wat nu haalbaar is tijdens deze bizarre tijd en volgens de wens van mijn vader.

We hebben het enorm gewaardeerd dat alles zo persoonlijk en warm is verlopen.
Nogmaals super bedankt, ook zeer zeker namens mijn moeder.

Charles & Yolanda Janssen

Ottersum, 13 april 2020

Gonnie Geurts

Lieve Carin, Wat bijzonder om een kaart van jou te mogen ontvangen, 1 jaar na het overlijden van mam. Ik heb de kaart via de mail doorgestuurd naar mijn zussen. Het samen eten, drinken en gedenken zit er nu even niet in. Wat hebben we veel samen meegemaakt. Allereerst om mam nog ’s morgens thuis te krijgen. Wat volharding en een zak paaseitjes wel niet kunnen doen. Samen met jou hebben we een mooi afscheid kunnen regelen, daar ben ik nog steeds dankbaar voor. En hoewel droevig, denk ik er ook met plezier aan terug. Niks was te gek, je zorgde ervoor dat het kon. Wil je Angelique ook namens ons bedanken? Dat ze een lied speciaal voor ons heeft gezongen toen mam opgebaard lag, is ook een mooi dierbaar moment.

Ik wens jou en alle collega’s veel sterkte in deze periode. Ik weet dat jullie er alles aan doen wat in jullie vermogen ligt om, met alle beperkende regels en de middelen die er zijn, toch voor een waardig afscheid te kunnen zorgen. Het moet ook heel frustrerend voor jullie zijn. Een hele dikke pluim voor jullie en applaus!!! Ik weet zeker dat ik ook namens mijn zussen spreek.

Liefs Gonnie Geurts

Horst, 6 april 2020

Familie Kuijpers

Hallo Giovanni,

Na een paar heftige weken hebben we donderdag toch heel mooi afscheid kunnen nemen. Dat mooie afscheid hadden we niet zo gehad zonder jouw begeleiding en inbreng, en van het complete team wat er meegeholpen heeft. Van begin tot einde was het super mooi hoe jullie het deden. Afscheid nemen van een dierbare is zwaar en doet pijn, en vooral nu in deze tijd komt het nog harder aan. 

Ik wil jullie namens ons allemaal heel hartelijk bedanken voor de goede begeleiding en de goede zorg. Het was een heel mooi, warm en intiem afscheid in het bos. Het had bijna niet mooier kunnen zijn.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles en ook aan de rest van jullie zeer fijne team namens ons allemaal.

Groetjes René

Maasbree, 29 maart 2020

Juul Coumans

Carin,

Dank voor jouw betrokkenheid bij de uitvaart van ôs mam!
Ook ontzettend bedankt namens pap.

Gr. Juul

Horst, 21 januari 2020

Marian Pennings

Hallo Bob,

Vandaag is mijn vader Thei Cuppen begraven.
Wij zijn begeleid door Carin en ik moet het even zeggen, niets dan lof !!
Heel prettig, zorgzaam attent en doortastend. We hebben er enorm veel steun aan gehad.
Ook de dames die pap opgebaard hebben en de begrafenis begeleid hebben, deden het heel erg goed.
Bedank hun nog van ons.

Groet ook namens mijn moeder, zus en broer.
Marian Pennings

Horst, 6 januari 2020

Peter Thissen

Beste Giovanni, Bob en overige collega’s,

Mede namens pap, mijn zussen en mijzelf bijzonder dank voor de hartverwarmende kaart met aan de voorzijde de mooie opdruk van mams (Doortje Niessen) klokjes-kast. Afgelopen vrijdag 29 november was het inderdaad alweer 1 jaar geleden. We hebben een waardevolle jaardienst gehad.

Voor pap, mijn zussen en mijzelf is er veel op allerlei gebied veranderd. Mam wordt dagelijks gemist, herinneringen worden vaak gedeeld, waardoor ze ook weer in ons voortleeft.

Dit soort ‘kleine’ gebaren zoals een kaart zijn van grote waarde en betekenis.

Daarvoor nogmaals hartelijk dank!

Groetjes,
Peter Thissen

Sevenum, 5 december 2019

Gerrit Linders

Beste Giovanni / team bob noten uitvaartbegeleiding,

Het deed mij en al mijn familieleden uitermate goed om op Ria’s sterfdag een geweldige kaart met vele wensen te mogen ontvangen!!
(Zelden gehoord of gezien dat een uitvaartonderneming een jaar na overlijden nog denkt aan een overledene.)
Heel fijn met een persoonlijk woordje!! Al mijn kinderen en kleinkinderen en familieleden stonden werkelijk versteld!!

Dit doet de mens goed!!

Heel hartelijk bedankt!! Groetjes en tot weerziens!!

Gerrit Linders.

Horst, 29 september 2019

Riek Schutte

Hallo Giovanni en collega’s , wat was het een mooi afscheid mede door Giovanni, Jolanda en Sharon.
Fijn hoe ze ons thuis en in het crematorium begeleid hebben. We hebben er een heel fijn gevoel aan overgehouden.
Dank jullie wel.

Riek kinderen en kleinkinderen.

Venray, 18 september 2019

Martijn Hagenaars

Hoi Giovanni,

De dag van gisteren begint langzaam in te dalen. Ik wil je bedanken voor de uitstekende begeleiding en de manier waarop we afscheid hebben genomen van mijn vader. Ben erg onder de indruk van je persoonlijke en vriendelijke aanpak. Je werk past je als een maatpak! Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Martijn Hagenaars

Venlo, 17 september 2019

Frank en Dorothé Gijsen-Verhaeg

Het afscheid van pap kwam, ondanks zijn hoge leeftijd, toch nog onverwacht. De manier waarom Bob en zijn medewerk(st)ers ons, met een lach en een traan, hebben geholpen met het voorbereiden en begeleiden van een mooi afscheid, was hartverwarmend. Niets was teveel en uit jezelf een stap verder gaan dan gebruikelijk, werd als heel vanzelfsprekend gezien. Bob en je team, heel erg bedankt hiervoor! 

Groetjes, Frank en Dorothé Gijsen-Verhaeg

Horst, 5 september 2019

Familie Schreurs

​Speciaal dank aan Bob Noten en zien meiwerkers veur de steun en begeleiding van de oetvaart van pap en opa!

Venlo, 13 juni 2019

Familie Lenders

Hallo Bob, Bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding van jou en je team ! De afscheidsdienst van mam was precies zoals wij het voor ogen hadden ! Bedankt !

Venlo, 13 juni 2019

Familie Lengs

Beste Carin, graag wil ik je heel hartelijk danken voor de professionele en warme manier van begeleiden na het overlijden van mama. Alles klopte en je weet dat ik heel kritisch ben. Dank je wel!

Tegelen, 8 mei 2019

Noëlle von Eugen

Beste Giovanni, Ik wil je graag hartelijk danken voor alle hulp en begeleiding bij de uitvaart van Thijs. We kijken terug op een mooi afscheid. Mede namens Paksha, Michiel en Barbara en hun kinderen, nogmaals dank.

Vriendelijke groet, Noëlle von Eugen

Amsterdam, 6 mei 2019

Familie Beeker

Hallo Bob en de rest van het team, Namens mam, kinderen en kleinkinderen hartelijk dank voor de goede zorgen voor ons maar zeker ook voor pap. 

Familie Beeker

Grubbenvorst, 8 april 2019

Familie Klaassen

Hallo Bob, Het verlies van Huub valt ons zwaar. ‘Voor de verwerking van het verlies staat geen tijd’ zei je eens tegen ons. Het zal ooit een plek krijgen. Graag willen we je bedanken voor de begeleiding naar de uitvaart toe. We wisten niet precies wat er allemaal werd verwacht en je hebt ons hierin richting gegeven, en meer! Je oprechte interesse, feilloos aanvoelen van de situatie met een lach en een traan etc. Voor ons ben jij (en je team) een hele steun geweest. Kortom; BEDANKT! 

Met vriendelijke groet, Jeanne, Tom en Bas Klaassen Grubbenvorst

Grubbenvorst, 3 april 2019

Familie van den Bekerom

Hoi Bob, Wij willen je nog even persoonlijk bedanken voor de warme, persoonlijke en natuurlijk de professionele begeleiding die jij en jouw team hebben geleverd. Het proces van afscheid nemen is mooi en natuurlijk verlopen mede omdat jullie hier zo goed en integer op hebben aangesloten. Daarnaast vind ik jullie humor heerlijk en dat helpt ook. Nogmaals dankjewel en groet, familie van den Bekerom

Horst, 1 april 2019

Ger Verhaeg

Vandaag is het precies 2 weken geleden dat Annemie overleed. Al ruim voor die tijd had ik contact opgenomen met Bob Noten. Mijn keus voor Bob Noten werd hoofdzakelijk bepaald door het woord “uitvaartbegeleiding”. Dat doen ze ook, ze begeleiden je door het hele proces. Schitterende rouwkaart en prentje, niks standaard, samen iets speciaals maken. Het afscheid was precies zoals gewenst. Het was mooi en emotioneel. Een speciaal woord van dank aan Carin, waar ik de laatste tijd veel contact mee gehad heb. Heel correct, attent, meedenkend, sturend waar nodig en deskundig. Carin heeft mij in de moeilijkste tijd van mijn leven begeleidt. Allen hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Ger Verhaeg

Horst, 24 maart 2019

Familie Huijs-Dekkers

Op Pinksterzondag 20 mei 2018 werd “ós” mam van Buurtzorghuis Doevenbos in Horst naar uitvaartbegeleiding Bob Noten in Grubbenvorst gebracht. Op Pinkstermaandag was het eerste contact met Carin. Een medewerkster van Bob Noten die vanaf dag één fantastisch met ons samenwerkte. Alles werd tot in de puntjes verzorgd. “Ós” mam kreeg een prachtige uitvaart. Bob Noten is een uitvaartbegeleiding waar wij als gezin alleen maar lovende woorden voor hebben. Fam. Huijs-Dekkers

Venlo, 28 januari 2019

Familie Cox

Beste Giovanni, Graag willen wij, namens de hele familie, jou en het team Noten heel hartelijk danken voor de uitmuntende begeleiding en verzorging van het afscheid van onze Pap en Opa. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een groot compliment voor jullie professionele inzet én gevoelvolle invulling! Vriendelijke groeten, Mini en Theo Marjo en Peter

Maasbree, 23 januari 2019

Ellen Lommen – van der Hulst

Wij willen jullie, en speciaal Carin, bedanken voor de zeer goede begeleiding en verzorging van de uitvaart van özze Ruud. Mijn veel te jong overleden broer. Wij als gezin moesten van uit de hele wereld terug komen, maar jullie zorgden voor Ruud, terwijl wij nog niemand bij hem waren geweest. Via de telefoon hielden we contact en wisten dat jullie goed voor hem zorgden. De dagen van uitvaart regelen bracht ons als gezin zeer dicht bij elkaar. Met een top regisseur Carin. Wat een vakvrouw. Aanwezig en toch op de achtergrond. Met een juiste kijk op alles. Ook de dagen dat we in Grubbenvorst in de rouwkamers waren was alless top in orde. Wij kijken ondanks ons grote verdriet terug op een mooi afscheid. Zeker ook door de samenwerking met Ron Bosmans Wat door jullie werd geregeld. Namens pap en mam en de rest van ons gezin: BEDANKT.!!!

Kronenberg, 5 november 2018

Ans Cox

“Bij deze willen wij jullie heel hartelijk danken voor de fantastische hulp en begeleiding bij het overlijden van Pap’s lieve vrouw, Ons Mam en Oma. Wij zijn dankbaar dat we samen met jullie onze wensen hebben kunnen realiseren en kijken terug op een fijn afscheid van Ons Mam. Speciaal dank voor Carin voor haar steun en warme betrokken aanwezigheid in deze voor ons verdrietige periode! ”.

Horst, 20 oktober 2018

Familie Leijsten – Aerts

Hallo Bob Noten, Wij willen jullie bedanken voor de geweldige begeleiding die we van Carin hebben gekregen tijdens het overlijden van onze moeder/schoonmoeder en Oma. Het hele plaatje was compleet dankzij jullie goed steun. Ook Sil en de andere medewerkers hebben er voor gezorgd dat we terug kunnen kijken op een mooi afscheid. Bedankt voor alles. Met.vr.gr. Fam. Leijsten-Aerts. Sevenum

Sevenum, 2 oktober 2018

Familie Peulen

Wat ziet geej geweldig veur ôs gewaes de aafgeloupe daag. Dank je wel veur alles, ouk namens mam…. Karin, Wendy, Monique en Ton

Baarlo, 27 augustus 2018

Petra Hendriks

Hallo Bob en medewerkers, Nogmaals hartelijk dank voor de fijne begeleiding en goede zorgen na het overlijden van mam. Mariska en Hans hebben mam mooi verzorgd en ons er op een fijne, natuurlijke manier bij betrokken. Alles werd voor ons geregeld en uit handen genomen. Het contact en de betrokkenheid hebben wij als heel fijn ervaren. Dank daarvoor! Petra, Jos Juul, Willem en Pam

Grubbenvorst, 9 augustus 2018

Familie Beurskens

Alle medewerkers bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding, jullie zijn stuk voor stuk fantastische mensen. Jullie hebben ons in deze moeilijke tijd ontzettend goed bijgestaan, wisten precies wanneer jullie waar moesten bijspringen en we kregen alle ruimte om het in te vullen zoals wij dat wilde. Carin, wat ben je toch een fijn en warm persoon, het was fijn om je in deze tijd om ons heen te hebben en wat hebben we ook kunnen lachen. De uitvaart was heel erg bijzonder en precies zoals wij dat in gedachten hadden. Wij zijn jullie daar heel dankbaar voor en kijken er met een fijn gevoel op terug. Jullie krijgen van ons een dikke 10!

Horst, 16 mei 2018

René Haas

Hallo Carin, Mam en ik willen jullie nochmaals bedanken voor de fijne begeleiding in deze moeilijkste tijd van ons leven. Jullie waren super. Namens mam en mich noch ens bedankt veur alles

Twisteden, 11 mei 2018

Familie Verhagen

Hallo Bob, Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor jullie warme liefdevolle en respectvolle begeleiding bij de uitvaart van ons mam. Mede dank zij jullie kijken wij met een warm en trots gevoel terug op de afgelopen dagen en als sluitstuk de uitvaart. We hebben alleen nog maar complimenten gekregen hoe bijzonder het was.

Waalre, 10 mei 2018

Tom Deenen

Dit is de tweede keer dat we Bob en zijn team hebben meegemaakt. Super tevreden over alles. Alles mocht en alles kon.

Tegelen, 19 februari 2018

Familie Lommen

Beste Bob, en het hele team, Wij willen jou ontzettend bedankt voor de geweldig fijne begeleiding na het overlijden van ‘os mam’. De menselijke betrokkenheid, het creatieve meedenken, de warme woorden en het uit handen nemen van zaken waar je je niet mee bezig wil houden, hebben ervoor gezorgd dat wij een afscheid hebben kunnen organiseren zoals dat bij ons en bij mam paste. Geweldig! Duizendmaal dank hiervoor. Namens de hele familie Lommen

Sevenum, 18 februari 2018

Anita

Carin, Dank je wel voor het prachtige afscheid van Erik. Jouw hulp stap voor stap, ruimte gevend aan onze eigen initiatieven en sturend als dat even nodig was, maakte dat de hele voorbereiding zo fijn is verlopen met een vlekkeloos slotakkoord als resultaat. De wind is even weggevallen en na alle drukte en doelgericht voor Erik aan de slag geweest te zijn de afgelopen week voel ik me een beetje stuurloos…..maar gesteund door Erik hoop ik de weg hoe verder te gaan, weer te vinden… Dank je wel! Anita

Maasbree, 21 januari 2018

Diny Geurts – Steegh

Mogen wij jullie bij deze hartelijk bedanken voor de liefdevolle en correcte begeleiding bij het regelen van de crematie van mijn lieve vrouw en onze mam Truus Steegh-Verspay. Wij zijn in deze tijd omringt door lieve, kundige mensen die met hart en ziel hun beroep uit oefenen. Daar waar onze lieve zus Carin al veel voorwerk verricht had, heeft Giovanni, het op een hartverwarmende manier afgemaakt. Giovanni, Carin en Syl Chapeau ( Bob, bin d’r zuinig op) Ook Loek, die ons gesprek samen verwoord heeft in een mooi persoonlijk afscheid. En niet te vergeten Angelique voor de prachtige liedjes die ze gezongen heeft. Ook hier chapeau. Voor ons allen was deze verdrietige periode zeker ook een hele waardevolle. Nogmaals bedankt Fam. Steegh-Verspaij

Velden, 14 januari 2018

Geert van de Ven

Erg attent het kaartje dat wij van Carin ontvingen omdat os mam nu 1 jaar geleden is overleden. Hartstikke bedankt namens de hele familie..

Horst, 12 januari 2018

Mirjam

Team Bob Noten, bedankt voor het kaartje dat we gisteren ontvingen voor de 1e sterfdag van os Mam en Oma, Toos Bongers-Dings. Ontzettend attent, doet je goed !

Boekend, 13 december 2017

Nancy van B

Hallo Carin, Bob en al jullie medewerkers. Hartelijk dank voor het zeer attente kaartje op de 1e sterfdag van onze mam en oma, Mia Joosten-Coopmans. Dit werd door ons allen zeer gewaardeerd. Groetjes van ons allen, kinderen en kleinkinderen.

Baarlo, 22 november 2017

Mimi Voesten

We willen jullie hartelijk bedanken met de hele begeleiding en verzorging met de uitvaart van tante Jo. Het was allemaal hartverwarmend .Ik heb samen met mijn man, kinderen, kleinkinderen en familie alles fijn kunnen afsluiten na wat ik meegemaakt had. Allemaal hartstikke bedankt! Thijs en Mimi Voesten

Grubbenvorst, 12 oktober 2017

Monique Wanten-Ockers

Wat een geweldig team, hart verwarmend. Van begin tot einde een grote steun voor ons allen. Giovanni, dank voor alles! Je rust, je betrokkenheid, de juiste en correcte begeleiding, lieve woorden, alles klopte. Chapeau!! We hadden geen mooier afscheid kunnen wensen. Nogmaals dank hiervoor!! Familie Wanten Sevenum

Sevenum, 2 oktober 2017

Familie Willems

Dank je wel! Nicky zei eergisteren nog: Giovanni en Ron krijgen van mij (hij stak 2 dikke duimen omhoog) en een 10….. en dat vinden wij ook allemaal, Dank je wel! Wij vonden het heel mooi hoe alles gegaan en verzorgd is….en precies zoals wij het voor mam wilde. Wij hebben er een goed gevoel bij. Dank jullie wel allemaal voor alle goede zorgen! Karin, Petra, Sjaak, Ferd, Steffy, Nicky, Manno en Ramon

Horst, 29 september 2017

Monique Wanten-Ockers

Wat een geweldig team, hart verwarmend. Van begin tot einde een grote steun voor ons allen. Giovanni, dank voor alles! Je rust, je betrokkenheid, de juiste en correcte begeleiding, lieve woorden, alles klopte. Chapeau!! We hadden geen mooier afscheid kunnen wensen. Nogmaals dank hiervoor!! Familie Wanten Sevenum

Sevenum, 2 oktober 2017

Mariëlle Hermans & Dorry Versleijen

Via deze weg willen we Giovanni nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige steun, oprechte interesse, goede ideeën en de rust die hij bracht bij het regelen van de uitvaart van onze oom. Ook zijn aandacht voor onze tante, die met hem samenleefde, was erg fijn en werd als warm ervaren. Naast Giovanni willen we ook Angelique en Joep heel erg bedanken voor de respectvolle manier waarop ze onze oom verzorgd hebben. En het Ave Maria wat Angelique heeft gezongen aansluitend aan de verzorging, echt prachtig. Chapeau !!!

Horst, 4 september 2017

Hay van Leeuwe

Een woord van waardering en respect voor het gehele team van “Uitvaartbegeleiding Bob Noten”, die de uitvaart van mijn vrouw Gertha, onze moeder en oma, op een bijzonder waardige en respectvolle manier hebben verzorgd en begeleidt. Giovanni, mede namens m’n 3 dochters: Ingrid, Yvonne en Anita, heel erg bedankt hoe jij ons de afgelopen dagen begeleid hebt en samen met ons hebt toegewerkt naar een mooie afscheidsdienst. Het is mede daardoor de afscheidsdienst geworden die mam verdient heeft en waar wij met een heel goed gevoel op terugkijken. Je hebt dit op een hele prettige, persoonlijke manier gedaan. Een schouderklop op allebei je schouders! Maar ook de dames van dit team, die Gertha hebben verzorgd en ervoor hebben gezorgd dat ze zo mooi, rustig en vredig opgebaard lag in “de Baersdonck”, verdienen onze dank en waardering voor hun werk. Zij zorgden er mede voor dat we heel fijn en vaak bij haar konden zijn om afscheid van haar te nemen. Iedereen heel, heel erg bedankt. Hay van Leeuwe

Grubbenvorst, 3 augustus 2017

Nico Aretz

Niets teveel gezegd door hen die mij adviseerden om Bob Noten als uitvaartbegeleiding te kiezen. Ik ben in aanraking gekomen met een team dat gevoel heeft voor persoonlijke benadering, professionaliteit en deskundigheid. De persoonlijke begeleider Giovanni straalt rust en gevoel uit. Adviseert op heldere en open manier. Ritueelbegeleidster Lucie heeft op een prachtige manier meegeholpen om waardig en met gevoel de afscheidsceremonie gestalte te geven. De zakelijke afhandeling is binnen een redelijk budget met een doorzichtige begroting. Alles is geregeld zodat het goed voelt. Dank jullie hartelijk.

Horst, 13 juni 2017

 

Nel Gielen

Lieve Carin , ondanks al het verdriet was het afscheid van mijn Frans voor mij en de kinderen ook bijzonder mooi te noemen. Vanaf het moment dat we jou en Ron leerde kennen werd alles geregeld en dat voelde goed. Ron met zijn rustige warme stem die prachtig verwoordde wie Frans was, doordat hij echt luisterde naar wat wij over Frans vertelde. En jij Carin die alles tot in de puntjes verzorgde voor ons en de rest van de familie. Het was een bijzondere uitvaart voor een bijzondere man. Bob Noten en team dank je wel

Tienray, 26 mei 2017

Henk Zanders

Carin, wat is het allemaal perfekt gegaan afgelopen week. Vooral jouw attente, vriendelijke en vertrouwenlijke houding gaven ons meteen het gevoel dat “alles good” was. Onze hartelijke dank aan Bob Noten uitvaartbegeleiding. Familie Zanders

Sevenum, 18 april 2017

 
 

Anita Moens

De uitvaart was super mijn complimenten voor alles hoe alles geregeld was ik heb er geen woorden voor hoe iedereen opgevangen werd ik had het ff moeilijk die arm van jou als steun (Giovanni) deed me heel goed. en Giovanni dat je mensen erbij betrok met de kist sluiten de rozen op de kist was zo mooi en dan het laatste moment de kist naar de lijkauto brengen dat je mij erbij betrok samen met Arnold ,Pierre naar de laatste reis brengen. Dank je wel voor je zorgen en steun je bent een kanjer en dank aan iedereen die voor Pierre hebben gezorgd Groetjes Anita en Arnold

Velden, 4 april 2017

Anita de Kok ook namens familie Coenen

Ook al is het nog maar amper 1 dag na de uitvaart van Twan, ik wil nu graag mijn complimenten uitspreken voor het team van Bob Noten, dat ons op een liefdevolle, warme en professionele manier heeft bijgestaan. Twan heeft een waardig en prachtig afscheid gekregen waar het team van Bob Noten een groot deel van hebben uitgemaakt. Niks was teveel, alle vragen konden op alle momenten gesteld worden, ook al was het op een ongebruikelijk tijdstip, het maakte allemaal niets uit; alles kon en alles was mogelijk. De overledene en zijn naasten staan helemaal centraal bij Bob Noten. Jullie verdienen een grote pluim. Dankjewel voor alles wat jullie voor Twan en ons gedaan hebben. Het is misschien niet gepast om een soort van reclame-uiting te maken, toch wil ik van de gelegenheid gebruik maken om Bob Noten Uitvaartbegeleiding te benaderen zodra je met een overlijden te maken krijgt. Zij zijn er voor je en dat heb je in die dagen van verdriet en pijn zo hard nodig. Voor ons alles voelde het team van Bob Noten als een warme deken. Nogmaals mensen, bedankt voor alle goede zorgen.

Horst, 3 april 2017

 
 

Loes

Vorige week woensdag hebben wij afscheid moeten nemen van mijn partner en de papa van mijn twee meiden. Ondanks dat we veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen, hebben we dankzij Giovanni en de rest van het team die veel voor ons hebben betekend een waardig en mooi afscheid kunnen geven. Een luisterend oor, het regelen van alles wat er komt kijken bij een crematie en daarbij luisteren naar onze wensen, het regelen van de spreker Loek die alles kloppend heeft gemaakt tijdens de dienst en vooral het werk doen met heel het hart dat is wat het afscheid zo mooi heeft gemaakt! Super bedankt hiervoor! Liefs Loes, Jinte en Mette

Velden, 10 februari 2017

Anny Dijkman

Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen en warme begeleiding bij de uitvaart van onze Moeder. Vanaf haar overlijden tot de crematie stonden jullie voor ons klaar met adviezen en vooral aandacht van en naar elkaar, en dan niet te vergeten Lucie die alles aan elkaar verbond. Mooie woorden alles even respectvol. Kortom alles klopte, wij voelde ons goed bij jullie, ook na ettelijke weken nog even bezoekje van Giovanni om te horen of alles naar wens gegaan was, nou niets dan lof voor jullie. Nogmaals onze hartelijke dank aan allen van team Bob Noten. Familie Driessen Horst

Horst, 20 februari 2017

 
 

Mirjam

Op 7 december 2016 is onze moeder overleden. Doordat ik Sil vaker had horen vertellen over het werk dat ze deed kamen we uit bij Bob Noten. Het was in een woord GEWELDIG ! De persoonlijke aandacht voor iedereen, zowel mijn moeder als ook voor ons kinderen. Het mooie persoonlijke en warme afscheid dat wij mijn moeder hebben kunnen geven is tot stand gekomen door het hele team. Zeker ook nog een woord van dank aan de woordenschilder Loek Peters, deze man doet zijn naam eer aan. Nogmaals iedereen hartstikke bedankt !! Groetjes familie Bongers

Boekend, 9 januari 2017

Edith

Bob Een man met zijn hart op de goede plaats en een grote steun. Een dankwoord is alleen niet genoeg.

Rosenburg, 30 januari 2017

 
 

An hermans

Bobs Angels allemaal bedankt voor het mooie afscheid van Ger. In een woord top. Ook voor Loek peeters. Namens familie Baltissen.

Maasbree, 1 januari 2017

Nancy van Bergen

Enkele weken geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze moeder/oma. Aangezien wij Sil persoonlijk kennen en soms met haar over jullie werk hebben gesproken was de keuze voor jullie niet moeilijk. Van het begin tot het uiteindelijke afscheid hebben wij van jullie steun, begeleiding en vooral persoonlijk contact gekregen. Vanaf het moment dat Joep en Annet bij ons kwamen en mam gingen verzorgen tot het afsluitende bezoek van Carin was alles met een woord gezegd perfect. We hebben fijn in haar eigen huis afscheid kunnen nemen, ieder op zijn/haar eigen manier en daarna in Boszicht. Ik denk dat ik namens allen wel mag zeggen, bedankt voor alle steun, troost en aandacht.

Baarlo, 29 december 2016

wilma van Lier

Alweer een jaar geleden moesten we plotseling afscheid nemen van onze lieve moeder schoonmoeder en oma, in deze verdrietige tijd zijn we geweldig bijgestaan door het team van Bob Noten.Maar onze speciale dank gaat uit naar Giovanni die ons nu een jaar later een mooi handgeschreven kaartje stuurde om ons veel sterkte te wensen op deze voor ons zo speciale dag. Wat een mooi gebaar dat wij dan ook zeer weten te waarderen. Dank namens ons allemaal.

Horst, 7 december 2016

Fam. Linssen

Oma wilde alles zelf nog regelen gelukkig was de uitvaart begeleiding van Bob Noten er om al haar wensen te laten vervullen en al haar vragen te beantwoorden. Het heeft haar rust gegeven. Zoals we we gewend zijn van Team Bob Noten was alles weer netjes en zorgvuldig verzorgd. Samen stonden ze dag en nacht voor ons klaar. Daarom wil ik alsnog een hele grote dank uitbrengen aan Silvia Hermans, Gemma Janssen, Joep Hoogstraten, Carin Renkens en natuurlijk de rest van het team waarvan ik de naam vergeten ben en die achter de schermen werken. wij hebben fijn afscheid bij haar in huis kunnen nemen en laterna ook in kerk en crematorium. Namens oma, kinderen, Kleinkinderen en superkleinkind mag ik ook wel zeggen bedankt voor alle troost en steun. 11-1-32 Trees Linssen- Janssen 30-7-16

Tegelen, 25 oktober 2016

 

 

Louis Peulen

Tja wat kan ik zeggen zaterdag 8-10-2016 is onze moeder op 68 jarige leeftijd plotseling na een ongeval overleden, we hebben op aangeven van onze buurvrouw Bob Noten Uitvaartbegeleiding gebeld waarvoor dank Wij hadden ons geen betere kunnen wensen, alles was mogelijk en is dan ook zo uitgevoerd, top prestatie van alle medewerkers welke bij ons thuis over de vloer zijn gekomen en jullie hebben ons echt gemotiveerd en de mogelijkheden geboden om een mooi, waardig en bijzondere uitvaart voor ôs mam te realiseren, wij zullen Bob Noten uitvaartbegeleiding zeker aanbevelen Nogmaals top Louis en Lana Peulen, onze gezinnen en natuurlijk ôzze pap

Hout-Blerick, 8 oktober 2016

 

Wim Korsten vader van Hans

Het is vandaag twee jaar geleden dat onze zoon Hans ( 44 ) plotseling is overleden. Hij liet ons, Angela de kinderen Timo en Dana en vele vrienden en kennissen achter, de hele wereld stortte voor ons in elkaar, maar we denken allemaal nog vaak terug hoe jullie ons bij het afscheid gesteund hebben, deze herinneringen komen nog vaak in ons op, wat toch echt wel veel zegt over jullie team, want dat waren jullie. Daarom alsnog een woordje van dank aan: Giovanni, Sil, Gemma en Ron Bosmans.

Panningen, 13 oktober 2016

Familie van Hay Lommen

Beste mensen. Wat kan ik schrijven wat ik niet al hier onder gelezen heb. Jullie persoonlijke aandacht, jullie zorg en bij ons ook het geduld om toch weer steeds, ons bij de les te houden , was enorm mooi. Giovanni die als de mannelijke factor, bij ons zes zussen, ons alles heeft gegeven wat we op dat moment nodig hadden. Jullie hebben van de uitvaart van onze vader een mooie herinnering gemaakt. Van af het eerste moment dat hij onder jullie zorg kwam tot aan het laatste moment was het super. bedankt.

Venray, 11 oktober 2016

Esther van de Kerkhof

Beste Carin, Jet en Annet. We willen jullie hartelijk bedanken voor de mooie manier waarop wij, dankzij jullie, afscheid konden nemen van onze lieve vrouw, mam en oma. Het was ondanks het verdriet een mooie intense periode waarin jullie alles hebben gedaan om onze en mams wensen te vervullen. Jullie waren fantastisch! Bedankt. Lieve groeten fam. Kurvers

Grubbenvorst, 28 juli 2016

 

Ans Denessen

Aan Giovanni en zijn collega’s, ik wil jullie vanuit het diepst van mijn hart bedanken dat jullie er waren op een moment in mijn leven dat ik lieve invoelende mensen om mij heen nodig had. Na dat intens verdrietige moment waarbij ik mijn partner Hay veel te vroeg moest loslaten, waren jullie er voor mij en mijn naasten. De rust, de ruimte, de ondersteuning, het invoelend vermogen, de interesse maar vooral de totale menselijke benadering en houding naar ons toe waren en zijn nog steeds van onschatbare waarde. Ik wist niet dat dit nog kon bestaan in deze hectische zakelijke tijden. Ik krijg er miene Hay niet mee terug, maar hij is mooi en waardig verzorgd, en het was heel fijn dat het mogelijk was om mijn partner thuis te laten zijn tot de dag van de afscheidsdienst, ook de afscheidsdienst verliep volgens onze wensen. Dit alles werd door jullie als uitvaartbegeleiding tot in de puntjes gefaciliteerd. Giovanni was mijn steun en daar heb ik geen moment aan getwijfeld, zo belangrijk en waardevol dat hij er was tijdens verdrietige momenten. Ook waardeer ik ten zeerste de door jullie aangeboden boekjes “Zorgen erna” en “Verlies” De boekjes zijn een welkome aanvulling op de periode die volgt na de crematie of begrafenis, mijn dank hiervoor Vriendelijke groet en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Ans Denessen

Blerick, 25 augustus 2016

Familie Hagenaars

Wat is t moei gewaes! Gisteren hebben we afscheid genomen van Joost. Bij zo’n afscheid zijn het vaak de kleine dingen die het verschil maken. En juist die kleine details waren perfect geregeld. Samen met ons hebben jullie de uitvaart héél bijzonder gemaakt. De begeleiding daarbij was in één woord fantastisch! Ook willen we Rens de Peijper en Loek Peters bedanken. Fam. Hagenaars

Panningen, 9 juli 2016

 

Erwin Kuijpers

Beste Bob Ik wil jullie namens ons hele gezin bedanken voor onvergetelijke dag waarbij we afscheid hebben genomen van ons mam en oma. Bob wat geweldig dat ik mijn moeder haar laatste rit in jullie fris gewassen wagen zelf heb mogen rijden het was wederom erg bijzonder . Kortom jullie zijn toppers die wij de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Bedankt. Groet, Erwin Kuijpers

Oirlo, 9 juli 2016

 

Geert colbers

Voor mij een zeer moeielijke fase in mijn leven, maar veel respect voor de medewerkers hoe ze ons door deze periode heen hebben geholpen. Bedankt. 

Baarlo, 26 juni 2016

 

jolanda verhaegh

Super bedankt voor allesteun die we van jullie hebben gehad bij t overlijden van mam veel te jong. en met name giovanni, karin,annet en silvia(een super lieve begaande meid) allemaal trouwens.we kijken er goed op terug. dankjewel allemaal. dikke knuffel en veel liefs jolanda verhaegh

Lomm, 24 mei 2016

Stefanie van der Weide

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen rondom de uitvaart van onze vader en opa. Vooral de persoonlijke benadering heeft ons in deze droevige tijd veel steun gegeven. Warme groet familie Hauser.

Venlo, 4 mei 2016

Leen, Emmylou en Sjoerd van den Goor

Via deze weg willen we jullie bedanken voor de fantastische wijze waarop jullie het afscheid van pap verzorgd hebben. Jullie openheid, suggesties en betrokkenheid hebben er mede toe geleid dat wij met groot genoegen terug kunnen kijken op een prachtig en waardig afscheid. Bedankt voor alles!

Sevenum, 4 april 2016

Fam. Roodbeen

In december is onze vader overleden. Wij willen iedereen bedanken in bijzonder Carin voor de fijne samenwerking. De persoonlijk aandacht en alles uit handen nemen is zo fijn voor de hele familie. Ook de collega’s van Carin die ozze pap zo mooi verzorgden met zo veel eerbied en respect, verdienen een groot compliment. Dank je wel Carin, ook met de lieve nazorg die je geeft. Liefs Familie Roodbeen.

Kronenberg, 8 februari 2016

will ummenthun

Dank voor de fantastische oprechte begeleiding bij het overlijden van onze moeder. Waarbij jullie ons vooral ook de ruimte en tijd hebben geboden om de uitvaart zo goed mogelijk te regelen. Jullie gaven ons praktische en gepaste en persoonlijke handvatten en zeker ruimte voor onze eigen plannen en emoties. Maar ook oog voor detail en de nazorg maakt het voor ons allen dat we zeer tevreden zijn over jullie uitvaartbegeleiding. Familie Ummenthun Sevenum

Eindhoven, 25 januari 2016

Fam. Peeters

Ruim twee weken geleden is mijn moeder overleden. Ik spreek namens mijn familie als ik zeg dat Giovanni, Jet en Tiny ons heel goed gesteund hebben. Jet en Tiny hebben mij en mijn broer heel goed geholpen bij de laatste verzorging van onze moeder. Giovanni heeft alles in zeer goede banen geleid, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een mooie uitvaart, waarbij ook Loek Peters het levensverhaal van mijn moeder op een mooie manier verwoord heeft. Bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Esther, namens familie Peeters

Grubbenvorst, 24 januari 2016

Renee Falize

Graag wil ik diegene bedanken die gezorgd hebben voor het afscheid van Opa (Jo Falize) Alles was goed verzorgd en geregeld! Chapeau en heel erg bedankt voor jullie bijdrage! Renee en familie Falize

Venlo, 6 januari 2016

Marleen

Leeve Giovanni, Wat ware weej bliej met dich,waat un werm persoên bis se. De hes os enorm begeleid um mam un waardig aafscheid te gaeve,now det is zeker gelôk. Alles klopte. En de rit nao boszicht,ik reej mam,dao Bin ik Zoë bliej met det det meugelik waas…. Aok un enorm groêt woord van dank aan loek Peeters,waat haet heej det prachtig aaneingespraoke,As se eur neet kôs Lierde se eur kinne,met ut prachtig verhaol Neet te vergaete,jet en Joep,die ware aok fantastisch. Weej gaon now veerder zonder ôs leeve mam,met vuul fantastische herinneringen… Wilma en Marleen,en femilie….

Venlo, 4 januari 2016

Familie Huberts

Dank je wel! Wat zijn wij blij, dat jullie de uitvaart van paps hebben mogen regelen! Wat zijn jullie een fijn team om tijdens zo’n moeilijke periode, om je heen te hebben. Overal werd aan gedacht en wij hadden het gevoel dat alles mogelijk was. Door de bezoekjes van Giovanni, kwamen we stapje voor stapje dichter bij het afscheid zoals wij, maar ook Jan dat graag gewild had. Met een warm gevoel kijken wij terug, op deze heftige periode maar tegelijkertijd ook mooie periode. Giovanni, Gemma, Tiny en Angelique dank je wel, voor wat jullie voor ons hebben kunnen betekenen. Dit zullen we nooit vergeten….. Groet, Hedie, Jos en Susan Huberts

Grubbenvorst, 21 december 2015

Christa Janssen

Twee weken geleden hebben wij mijn vader moeten begraven na een kort ziekbed. Jullie waren een geweldige steun voor ons met het regelen van de begrafenis. Jullie doen allemaal net dat stapje extra, en alles straalt uit dat jullie dit met liefde doen. Ontzettend bedankt daarvoor. 

Lieve groeten, Christa en Conrad

Tilburg, 9 december 2015

Wilma v Lier

twee en een halve week geleden hebben we plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve moeder en schoonmoeder en allerliefste Oma. We waren en niemand op voorbereid. Toen moest er ineens een begrafenis ondernemer gebeld worden, zelf had ik al vaker heel positieve berichten gehoord over Bob Noten en dat was dan ook de allereerste naam die in mij op kwam. Gemma en Tiny kwamen en hebben mam verzorgd met heel veel liefde en vakmanschap en haar daarna meegenomen naar de Baersdonck in Grubbenvorst waar wij haar zo vaak als we wilden konden bezoeken. Giovanni kwam een dag later, wat een fantastische man is dit we hebben samen alles mooi kunnen regelen met een lach en een traan, overal werd aan gedacht en alles mocht en niks moest. Ik weet heel zeker dat mam deze man ook een heel warm hart had toegedragen als ze hem gekend had. Ook Angelique kwam thuis langs en zong a capella prachtige liedjes voor aan de keuken tafel. Ook in de kerk was het prachtig. We hebben een geweldig mooi afscheid gehad en de kerk zat helemaal vol Mam zou het prachtig gevonden hebben dat er zoveel mensen kwamen om afscheid van haar te nemen. en dat verdiende ze ook, ze had altijd een warm hart voor iedereen, en dat merkte wij ook aan alle kaarten en telefoontjes etc die wij mochten ontvangen in de afgelopen twee weken. Nogmaals onze hartelijke dank Aan Team Bob Noten maar speciaal aan Giovanni, Tiny, Gemma en Angelique.

Horst, 4 december 2015

Lilian van de Laar

Vorige week is mijn lieve vader overleden, Silvia en Gemma hebben ons met heel veel warmte en gevoel gesteund en geholpen..Giovanni kwam voor de ” regeldingen” wat een geweldige warme en mooie mensen! Kijken met een heel tevreden en warm gevoel terug op de afgelopen week..weet zeker dat pap dit ook fantastisch zou hebben gevonden! Dank jullie wel!

Grubbenvorst, 4 december 2015

Ruud bovee

Giovanni…. Wat ben jij een warm en plezierig mens om mee om te gaan….als os mam nog geleefd zou hebben zou ze jou meteen in haar hart gesloten hebben….ik wil je bedanken voor alle goede zorg en de manier hoe je ons begeleid hebt naar de mooiste dag van os mams dood….met een lach en een traan….we hebben er echt een onvergetelijke dag van gemaakt…..mam zou trots op ons zijn en glimlachen van oor tot oor…..van het uitzoeken van de prentjes tot het hartje op de kist….je dacht als een van ons….voor even was je een van ons….dank voor je warmte en steun…. Dikke groet Ruud

Venlo, 17 november 2015

Andre de Kanter

Afgelopen week is mijn schoonmoeder overleden. Het is een heel bijzondere week geworden. Afgezien van het verdriet wat we hebben zijn er gelukkig ook heel veel mensen die ons hebben geholpen. Giovanni, Carin en Angelique hebben ervoor gezorgd dat we een passend afscheid hebben kunnen nemen. Zelfs het hondje werd tijdens de afscheidsviering even uitgelaten. Bedankt voor alles.

Sevenum, 7 november 2015

Monique, Peter, Maud, Jill, Mirthe, Pim en Thom

14 oktober 2014…plotseling van het een op het andere moment moesten wij afscheid nemen van Mia..Na het verzorgen van de uitvaart van Funs was het gelijk duidelijk,Yvonne “moest” de uitvaart van Mia ook regelen…Ze was er voor ons vanaf het moment dat we haar belde!Het eerste wat ze deed nadat ze ons had op gevangen was naar de bakker gaan om “unne lichte grieze mik” te halen want wij hadden niet meer gegeten..Yvonne heeft alles geweldig mee geregeld en wat nog veel voornamer is,ons met zo veel zorg en liefde door deze o zo moeilijke week heen geholpen!En toen kwam het moment dat Maud en ik (Monique) het verhaal vertelde dat we Thijs 20 jaar geleden hadden begraven en eigenlijk heel erg graag thuis wilde hebben bij ons..Yvonne vertelde ons toen dat we hem konden opgraven en cremeren….dat bracht ons aan het denken… En op 21 september 2015 (precies op de dag dat Thijs 20 jaar geleden begraven was) hebben we hem samen opgegraven…Wat een onvergetelijke ervaring! Maud die 5 weken was toen haar vader stierf heeft op deze manier toch nog een beetje afscheid kunnen nemen van haar pap! Yvonne…JIJ hebt ervoor gezorgd dat alle puzzelstukjes in elkaar vielen..! Thijs is nu thuis bij ons waar hij hoort en wij hebben er een super vriendin bij! Als wij ooit iets voor jou kunnen betekenen…je weet ons te wonen! Liefs Monique X

Koningslust, 31 oktober 2015

Familie Sino

Op 1 Oktober j.l. hebben we mijn vader, John Sino begraven. Yvonne Vos (vanBoBNoten, zoals ze zichzelf noemt) heeft ons daarbij bijgestaan op de meest fantastische, geweldige en hartverwarmende wijze die maar denkbaar is!! Yvonne hebben wij ervaren als een prachtig mooi mens, die precies weet aan te sluiten bij onze gevoelens en behoeften. Ook gaan onze complimenten uit naar Karin en Gemma, die eveneens zeer liefdevol, met ons samen de laatste zorg aan pap gegeven hebben en ons gastvrij verzorgd hebben in het rouwcentrum. Het afscheid was voor ons onvergetelijk mooi! Hiervoor zijn wij jullie zeer, zeer dankbaar!! Hartelijk lieve groet van Annemiek, Lidwien, Huub, Carolien Sino en natuurlijk ook van ons mam Joke Sino.

Grubbenvorst, 6 oktober 2015

Familie Sino

Op 1 Oktober j.l. hebben we mijn vader, John Sino begraven. Yvonne Vos (vanBoBNoten, zoals ze zichzelf noemt) heeft ons daarbij bijgestaan op de meest fantastische, geweldige en hartverwarmende wijze die maar denkbaar is!! Yvonne hebben wij ervaren als een prachtig mooi mens, die precies weet aan te sluiten bij onze gevoelens en behoeften. Ook gaan onze complimenten uit naar Karin en Gemma, die eveneens zeer liefdevol, met ons samen de laatste zorg aan pap gegeven hebben en ons gastvrij verzorgd hebben in het rouwcentrum. Het afscheid was voor ons onvergetelijk mooi! Hiervoor zijn wij jullie zeer, zeer dankbaar!! Hartelijk lieve groet van Annemiek, Lidwien, Huub, Carolien Sino en natuurlijk ook van ons mam Joke Sino.

Grubbenvorst, 6 oktober 2015

Fam. Juressen

Vanaf het eerste moment was er een enorme klik tussen Yvonne en onze familie. Yvonne gaf ons goede adviezen met als absolute tip de boskapel. Naast deze organisatorische kwaliteiten heeft Yvonne ons de afgelopen dagen met een warme deken omringd. Een knuffel op zijn tijd of wat aandacht voor diegene die het nodig had. Ook willen we Karin en Gemma niet vergeten. Jullie zijn toppers! We kijken met heel veel dankbaarheid terug op de afgelopen dagen. Lieve groet en knuffel van fam. Juressen.

Sevenum, 30 september 2015

Fam. Bruynen

Onze ervaring over de uitvaart van onze pap die door jullie werd verzorgd was prachtig tot in de puntjes!! Yvonne, blij dat wij je hebben leren kennen jij hebt je hart echt op de goede plaats zitten! Nogmaals bedankt! Fam. Bruynen

Hegelsom, 17 september 2015

Wiel en Tineke Brouwers

Als opa en oma van Wout* willen ook wij onze hartelijke dank uitspreken aan het team van Bob Noten en speciaal aan Yvonne. We hadden ons geen mooier en warmer afscheid kunnen wensen van onze kleinzoon. Ook als ouders van Sharon en Sher deed het ons goed om te zien met hoeveel rust, warmte en liefde Yvonne ze begeleide tijdens de laatste dagen samen met hun zoontje. Yvonne heel hartelijke bedankt ook voor de steun en knuffels aan ons en niet te vergeten de extra ballonnen die we hebben opgelaten voor onze ouders. Liefs, Wiel en Tineke.

Horst, 8 september 2015

Sheridan en Sharon

Ruim twee maanden na het overlijden van ons zoontje willen we het team van Bob Noten, en in het bijzonder Yvonne Vos, nogmaals ontzettend bedanken. We kijken met een warm gevoel terug op de zeer persoonlijke begeleiding, het oprechte medeleven en de professionaliteit. Woorden schieten tekort om uit te leggen hoeveel dit voor ons heeft betekent. Dankzij Yvonne hebben wij op de mooist denkbare manier afscheid kunnen nemen van het prachtige mannetje dat ons papa en mama heeft gemaakt. Heel erg bedankt voor alles. Heel veel liefs, Sheridan, Sharon en Wout*

Horst, 31 augustus 2015

cecile manders schreurs

Bij deze wil ik jullie bedanken en met name Giovanni hij heeft beide uitvaarten het vorig jaar begeleid bij mijn schoonvader Cor Manders 91 jen mijn vader Hay Schreurs 94 j de uitvaart was het was zelfs op zijn verjaardag….. Dus even tussen Door alweer gefeliciteerd Giovanni…. We zijn uiterst tevreden zeer persoonlijk en we kijken er nu nog op terug ook bedankt voor de mooie woorden op de kaart die we kregen …… mvg fam Manders en Schreurs

Sevenum, 28 juli 2015

Familie Brouwer

Beste Bob, Bedankt voor al je inspanningen om de uitvaart van Lucia. Ik woon in het centrum van Nederland en verwacht dat het niet te doen is om een uitvaart vanuit Grubbenvorst te organiseren en uit te voeren in Leusden. Ik vind dat je mooi werk hebt geleverd, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering en de nazorg. Mensen die voor jouw organisatie kiezen hebben hier goed aan gedaan c.q. doen hier goed aan. Veel succes

Leusden, 26 juli 2015

Familie Versleijen

Giovanni, Sylvia en Joep, Graag willen we jullie heel hartelijk danken voor de wijze waarop jullie ons hebben begeleid en gesteund na het overlijden van ons moeder/oma. Jullie integere manier van werken, empathisch vermogen en open stijl van communiceren, hebben ervoor gezorgd dat wij op een passende en persoonlijke manier afscheid hebben mogen nemen van ons mam/oma. “Keep up the good work!” Met vriendelijke groet, Familie Versleijen

Horst/Liempde, 14 juli 2015

Jos Munten

Wij werden attent gemaakt op uitvaartonderneming Bob Noten. Het bleek een gouden keuze! Het door hun aangedragen conceptidee was voor ons in eerste instantie verrassend, maar bleek al snel de meest optimale optie. Een uitvaart geheel vanuit de gedachtengang van mijn overleden vrouw: hartverwarmend,eenvoudig, maar ook krachtig en met oog voor detail. Speciale dank van ons gaat uit naar Yvonne Vos. Zij heeft ons met heel veel liefde en warmte zeer deskundig begeleid in de laatste moeilijke dagen. Hartelijk dank aan alle medewerkers van uitvaartonderneming Bob Noten voor hun liefdevolle medewerking. Jos Munten.

Meterik, 11 juli 2015

José de Veld

Ik lees dat de filosofie van Bob Noten is dat de uitvaart een spiegel kan zijn van iemands leven. Dat is precies wat ik wilde voor iemand die het syndroom van Down had. Na overlijden is onze Wim liefdevol door de “notendames” naar de Baersdock gebracht. Vroeger werkte hij daar, nu lag hij daar in een kamertje met zijn eigen sfeertje daar perfect opgebaard. Geweldig, dat wij er ten allen tijde naar toe konden. Ook de dienst had voor 100% de uitstraling van wie Wim was. Dankbaar ben ik voor de hulp van Giovanni, die direct zag waar ik hulp nodig had en mij dit bood. Verrassend hoe hij meedacht en met geweldige ideeën kwam en hielp dit te verwezenlijken. Giovanni, je hulp was SUPER! Groetjes, José

Venlo, 22 mei 2015

Familie Boumanns

Yvonne en collega´s Het afscheid van Helmut was zo mooi. Nog steeds krijgen we hartverwarmende reacties. Lovende woorden voor jou Yvonne, Ron, Angelique en Gijs. Hoe toepasselijk dit gedicht dat Tamara voor jou geschreven heeft. Voor Yvonne: Wat gaf jij ons een kracht. Je deed meer dan we hadden verwacht. Feilloos voelde je aan waar onze behoeftes lagen. Alles ging vanzelf, nergens hoefden we om te vragen. je had zelfs een cadeautje voor Sam haar verjaardag. Dat zorgde weer voor een speciale glimlach. Een ding is zeker, jij hebt passie voor je baan. Yvonne, wat heb je dit toch top gedaan. Bedankt. Toos, Tom en Tamara, Marieke en Robert. Cas, Sam en Vince.

Horst, 13 april 2015

Bianca van Deijnen-van Est

Toen we wisten dat onze vader zou te komen overlijden hebben mijn moeder zusje en ik een voorgesprek gehad met Bob omdat ik hem uit de uitvaartwereld kende en dolgraag wilde dat hij papa’s uitvaart zou doen. Mijn zus en moeder waren erg onder de indruk van Bob, zo niet zakelijk maar gewoon op z’n Bob’s. Toen papa 6 september overleed kwam Bob en we kunnen niets anders dan zeggen dat de uitvaart zijn handtekening had. Alles klopte, alles op de manier die ik van Bob ken. De crematie was een ode aan onze vader en de aanwezigheid van Bob gaf onze familie rust. Een compliment voor Carin, ze is er wat ons betreft klaar voor om aan te sluiten bij Bob Yvonne en Giovanni Bob en Yvonne, bedankt!!!

Blitterswijck, 8 april 2015

Jacqueline Thielen

Aan Yvonne en collega’s. Yvonne, we zullen altijd met een warm gevoel terug kijken op de uitvaart van pap, opa, Jan Peeters . Geweldig hoe jij ervoor gezorgd heb dat Rik ( kleinkind,gehandicapte jongeman) dit alles met de familie mee heeft kunnen beleven. Het heeft op hem ook veel positieve indruk gemaakt, dit dank zij jouw warmte naar hem toe. Dat de uitvaart van pap, opa bijzonder zou worden zoals je zei nadat je onze wensen had gehoord is ook zo geworden. De reactie van iedereen en echt iedereen waren zo geweldig echt een uitvaart die bij pap, opa paste het had niet anders gemoeten. Voor dit alles bedanken wij jullie.

Broekhuizen, 21 maart 2015

Dhr. Jan Peeters

Aan Bob Noten, Yvonne en collega’s. Natuurlijk had ik al lang een blijk van waardering moeten laten horen, maar ik kon geen woorden vinden om mijn bewondering uit te spreken voor de wijze waarop jullie mij, ons, de kinderen en kleinkinderen geholpen hebben bij het overlijden van Riet. Jullie waren voor ons een geweldige steun door jullie medeleven, rust en kundigheid. Een extra bedankje voor Yvonne, maar dat weet ze wel! Ik zal het altijd blijven waarderen.

Lottum, 18 maart 2015

Thei Coumans

Een jaar na het overlijden van Ellie , ons mam en oma kwam Giovannie nog is kijken hoe het allemaal verlopen was in die afgelopen maanden. Een betere nazorg bestaat niet, wij waren dan ook heel blij verrast met dit bezoek. shapeau voor u allen bij Bob Noten. Ik bedank u, ook namens mijn kinderen van ganse harten. Thei Coumans Horst

Horst, 8 maart 2015

 

Familie Knelissen

Beste Giovanni, Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken voor de fijne begeleiding in de tijd van overlijden tot en met de uitvaart van Frits. We hebben jouw warme betrokkenheid als een steun ervaren in de afgelopen dagen. Ook nu weer zijn we helemaal tevreden over alles wat jullie (en vooral jij) hebben gedaan. Het was deze keer heel anders dan bij ons Mam, maar ook nu weer hebben we volle medewerking en begrip ervaren van jullie. We hopen deze hulp voorlopig niet meer nodig te hebben in onze directe familiekring. En als dat wel zo is weten we jullie te bereiken. Ook als kennissen of familie in een situatie met overlijden te maken krijgen, zullen we jullie ten zeerste aanbevelen. Vriendelijke groet, Joke Geelen

Arcen, 21 februari 2015

Familie Voeten

Beste Giovanni Wij hebben jou als uitvaartbegeleider als een warm persoon ervaren. Alles was zo goed geregeld en hebben heel veel complimenten over de mooie dienst in het pelgrimshuis ontvangen. (Jacqueline zou zeggen weer een dag met een gouden randje). Van vele mensen hebben wij positieve reacties gehad over de uitvaart. Mensen hebben de uitvaart als bijzonder ervaren en staan open voor een nieuwe mogelijkheid. Ook willen wij jou vragen om Tiny en Silvia te bedanken voor de goede zorgen. Wat waren jullie een fijn team voor ons. Bedankt: Giovanni, Tiny, Silvia Groetjes: Annie, Yvonne en Robert.

Tienray, 21 februari 2015

Monique en Joep

We willen Yvonne (en het team) nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding die ze heeft verzorgd voor onze kleine engel. Na 22 weken hebben wij voor de moeilijke beslissing te staan om de zwangerschap af te breken van onze dochter, omdat ze te ziek was om een normaal leven te kunnen lijden. We wilde haar toch een waardig afscheid geven en samen met Yvonne is dat gelukt. Ons dochtertje heeft een paar dagen in haar kleine mandje met slaapzakje in de blauwe rouwkamer gelegen omringd door haar speelgoed en zo konden familie en vrienden haar zien, aanraken en afscheid nemen. Hoe klein ze ook was (28 cm groot en 440 gram zwaar), ze lag daar als een prinsesje. De uitvaart heeft Yvonne fantastisch verzorgd. Ondanks al het verdriet zijn we ook vader en moeder geworden en dat heeft ze mooi opgepakt.

Grubbenvorst, 8 februari 2015

Fam.Hoeijmakers

Vier maanden geleden overleed mijn vader plotseling. De wereld om je heen valt weg en plots heb je dan een zware taak te verrichten. Maar hoe en waar begin je dan mee? Gelukkig nam Giovanni, op rustige en zeer vriendelijke wijze, veel regelwerk uit handen. Hij luisterde goed naar onze wensen en betrok ons, oud en jong(!), actief bij alles rondom de uitvaart. Een mooi afscheid geeft je ook weer troost en kracht om verder te gaan. Nu, vier maanden later, hebben we ook plotseling afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder. Helaas werd deze uitvaart niet door jullie verzorgd. Maar daardoor werd me wel nogmaals duidelijk hoe fijn de samenwerking met Giovanni was en met name ook de rust en vriendelijkheid van hem. Nogmaals onze hartelijke dank.

Sevenum, 23 januari 2015

Fam. Verdellen

Bedankt voor alle goede en warme zorgen. Fijn om tijdens deze moeilijke dagen de juiste mensen om ons heen te hebben… Jullie zijn een super team!!

Hegelsom, 8 januari 2015

Familie Steegh-van Nieuwenborg

Bob en medewerkers Wij hebben “een heel goed gevoel” bij de wijze waarop wij afscheid hebben genomen van ôs Tien (Tiny Steegh-van Nieuwenborg). Dat is natuurlijk mede – en misschien wel vooral – te danken aan de wijze waarop wij bij de voorbereidingen van het afscheid en bij het afscheid nemen zelf in het crematorium zijn begeleid door Giovanni, zeg maar door Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Giovanni wist door zijn optreden de juiste, vertrouwenwekkende, sfeer te scheppen (zo noemde hij ons na één bezoek allemaal feilloos bij onze voornaam) en heeft ons inhoudelijk uiterst plezierig en vakkundig geholpen bij het maken van de voor ons noodzakelijke keuzes. Wij hebben de overtuiging dat wij dank zij jullie benadering en inhoudelijke hulp het afscheid de vorm gegeven te hebben, die ôs Tien graag gewild zou hebben. En dat stemt tot grote tevredenheid. Voor die waardevolle begeleiding van jullie spreken wij graag onze waardering en erkentelijkheid uit. Namens Huub/Cita, Ien/Fé, Truus/Toën en de families Steegh en van Nieuwenborg

30 december 2014

Fam Coumans

Wij stonden perplex hoe gemakkelijk u ons hebt geholpen door de moeilijke tijd van voorbereiding en voorgaan tijdens de crematie, van mam en oma Coumans. Het was hartverwarmend voor de achterblijvers , we zullen het nooit vergeten.

Horst, 31 augustus 2014

Fam Seuren

Lieve Yvonne en collega`s. Begin april moesten we helaas afscheid nemen van ons kleindochtertje Janne tweelingzusje van Saar. Voor ons en onze dochter Silvie en Willem de mama en papa van Janne was het niet te bevatten. Mede door eerdere ervaringen kozen ook zij voor Bob Noten. En toen kwam Yvonne Vos. Lieve, lieve rustige Yvonne die Silvie en Willem alle tijd gaf met heel veel goede raad. Als Yvonne binnen kwam voelde het meteen goed, wetende uit ervaring dat als zij iets regelt dat het goed gedaan wordt. Het afscheid was verdrietig maar ook waardevol. De mooie woorden gesproken door Ron Bosmans waren zo warm, precies zoals het bij Janne paste. Yvonne en je team en Ron ontzettend bedankt. Wat zo mooi is aan Bob Noten uitvaart is dat alles kan en mag. Maart 2010: het afscheid van mijn schoonmoeder Nellie Seuren – Hoeijmakers. Henk zelf mocht de rouwauto rijden. Mei 2011: het afscheid van mijn moeder Coba Cox – Christiaens. Zoals wij, haar kinderen het wilde, het mocht en kon allemaal van Bob. En nu bij Janne is het allemaal gegaan zoals Silvie en Willem het zo graag voor Janne wilde. We hopen dat het nog heel lang zal duren maar ooit doen we weer een beroep op jullie. Die keuze staat nu al vast. Met warme groetjes opa en oma van Janne. Henk en Mien Seuren – Cox

Melderso, 22 mei 2014

Fam. Pouwels

Beste Yvonne en collega”s, Via deze weg willen we jullie nogmaals van harte bedanken voor de goede zorg, steun en begeleiding in de week naar de crematie toe. Het verlies van Mart was zo plotseling en onverwachts. Zo onwerkelijk. Het persoonlijke contact, inspelen op onze wensen en budget was werkelijk fantastisch en hartverwarmend. Yvonne, je bent echt een kei in je werk! Jij (en je collega’s) hebben ons door die week gesleept. We hebben het gevoel dat we voor het afscheid van Mart alles hebben gedaan wat we konden, op de manier die bij ons past. We hebben vol lof gesproken over jullie naar veel mensen die op bezoek kwamen. Hopelijk hebben we jullie voorlopig niet meer nodig, maar ik weet zeker dat we jullie anders weer zullen bellen! Nogmaals, bedankt!

Sevenum, 12 mei 2014

Silvie en Willem

Lieve Yvonne en collega’s. Toen we op 3 april de woorden “ze is er niet meer” hoorde, stond voor ons de wereld stil… Het was niet te bevatten dat onze sterke kleine mooie Janne het gevecht verloren had. Ze was 4,5 maand, echt zó oneerlijk! Ik heb geen moment getwijfeld om Bob Noten als uitvaart begeleiding te vragen en naar Yvonne Vos te vragen. Ik kende Yvonne van de uitvaart van Oma Seuren en van Oma Cox. Ik wist niet waar ik moest beginnen met regelen, maar Yvonne hield me op de been. Yvonne zei dan “rustig aan, we doon elke daag een bietje”. Dankzij Yvonne en het team van Bob Noten hebben we Janne een super mooi en zoals Yvonne zei een “Janne-proof” afscheid kunnen geven. Het was geweldig, maar ontzettend heftig en erg verdrietig. Ontzettend bedankt voor jullie hulp, we hebben het super gedaan met z’n alle. Yvonne, ook voor vandaag weer ontzettend bedankt. Fijn dat je ons hebt geholpen Janne weer thuis te brengen. Ze heeft een mooi plekje gekregen. Lieve groetjes Willem Silvie en Saar!

Melderslo, 9 mei 2014

Carin, Kim & Tom Keijsers

Beste Giovanni & Collega’s , Wij hebben geen moment getwijfeld over de keuze van het uitvaart begeleiding. Pap/ Sjaak had het zelf al aangegeven. Wij willen jullie bedanken voor de enorm goede verzorging. Onze Pap heeft een passend en waardig afscheid gehad, maar zonder jullie was dit niet gelukt. De goede verzorging, het meedenken bracht ons tot het idee om de dienst te houden bij het Gasthoes in Horst. Dit was erg mooi en goed verzorgd. De keuze om voor de crematie nog even bij de Natuurbegraafplaats in Venlo plaats te nemen in besloten kring ging ook zo op de manier als we hadden gewild. Nogmaals willen we jullie erg bedanken voor alles! Familie Keijsers – Huijs

Horst, 24 april 2014

Yolanda van der Slik

Mijn vader is 03 Maart jl. overleden ten gevolge van Alzheimer en vasculaire dementie. De laatste periode dat mijn vader nog leefde waren zwaar en de laatste dagen waren extreem heftig. Toen hij gestorven was, moest er natuurlijk veel geregeld worden, maar met de hulp van Giovanni is alles perfect verlopen. Hij kon mijn moeder goed opvangen en er werden zelfs wat grapjes gemaakt, hij kon zich goed inleven in onze situatie thuis. Giovanni is zeer empathisch. Het was allemaal heel gemoedelijk en het was prettig als Giovanni bij mijn moeder thuis was. Iedereen voelde zich op zijn gemak bij hem en we wisten dat de uitvaart perfect geregeld zou worden. Ook de spreker, Ron, is een zeer aangenaam en rustige persoon. In de paar uur die hij met ons heeft doorgebracht, heeft hij tijdens de herdenkingsdienst in het crematorium een mooi verhaal over mijn vader verteld. Het was heel warm en persoonlijk, een waardig afscheid zoals hij verdiend heeft. Wat is het meest bijzonder vond, is dat ik zelf de wagen heb mogen rijden, met de kist van mijn vader achterin. Trots reed ik ons laatste ritje samen; Daor achterin, det is miene pap! Giovanni en team, heel erg bedankt voor de mooie verzorging. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen. Lieve groetjes Yolanda van der Slik

Venlo, 29 maart 2014

John

Vanuit Ottersum hebben we jou site bekeken. En vinden hem prachtig. Ook leuk om de reacties te lezen. Groetjes

Ottersum, 26 februari 2014

Hennie Hagens – Stappers

Het is een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van ozze leeve pap. Je voelt je verdrietig maar bent ook heel tevreden dat we de laatste dagen met ozze pap zo mooi hebben beleefd. Dan valt er een kaartje in de bus…………Giovanni en team Bob Noten laten weten aan ons te denken op deze dag. Nogmaals heel erg bedankt voor het bijzondere afscheid!!

Grubbenvorst, 30 januari 2014

Pauline van de Straat-Dümmer

Hallo Giovanni, Wat een geweldige uitvaart heb je met je collega’s voor mijn broer Wilbert Dümmer geregeld in Grubbenvorst afgelopen woensdag. We konden met alles bij je terecht, je kon je geweldig goed inleven in onze situatie …het was helemaal af! Iedereen had lovende woorden over je! Er ging even iets met de muziek in de kerk mis maar dat was onze eigen schuld, de muziek was niet op de juiste volgorde aangeleverd. Wat is de natuurbegraafplaats prachtig. Jullie gaven ons ook alle tijd om afscheid te nemen. Bedankt…jullie allen…kille woorden maar ze zijn erg gemeend. jammer dat jullie niet in de omgeving van Nijmegen zitten want ik zou jullie bij iedereen aanbevelen! Met een lach en een traan was het een geweldig afscheid.

Malden, 17 januari 2014

Familie Verhoeven

Ik wil bij deze jullie nog bedanken voor de mooie begeleiding die wij als kinderen en kleinkinderen mochten ervaren tijdens de voorbereiding en crematie van Mam en een paar weken daarna van Pap. Giovanni en Ron hebben ons heel erg professioneel en op een warme wijze begeleid tijdens deze voor onze familie zo moeilijke dagen,. Dit heeft ervoor gezorgd dat we deze klappen zo kort na elkaar met een soort van toch goede gedachten omdat we het voor beide zo mooi afsluiten konden iets gemaakt waar we tijdens de verwerking en in onze herinneringen voor Mam en Pap op terug kunnen vallen. De manier waarop jullie ons begeleiden was heel erg respectvol en mooi.. Zelfs de kleine details ,daar is aan gedacht. Het zelf (door broers) naar het crematorium rijden heeft indruk gemaakt. Namens Annemie ,Sjaak, Henk,Pierre, Sandra ,Wendy ,Lars ,Maud, Demi, Kay,Lot en Jep heel hartelijk bedankt hiervoor..

2 januari 2014

Wies van Knippenberg

Beste Giovannin, Namens mij Wil ik jou en het team van harte bedanken voor de geweldig mooie en warme dagen waarin ik, de kinderen en kleinkinderen afscheid hebben kunnen nemen van mijn man.Jullie hebben alles zeer goed en op een menselijke mannier en met veel warmte begeleid.Ook de crematie plechtigheid in Boszicht perfeckt tot in alle puntjes goed geregeld. Hartelijk dank wij kunnen terug kijken op een waardevol afscheid van Ger. Ik wil hierbij uitvaartcentrum Bob Noten van harte aanbevelen. Lieve groetjes Wies kinderen en kleinkinderen

Velden, 22 december 2013

Familie Kuipers

Beste Giovanni, Namens mijn moeder, mijn broers en alle andere mensen wil ik je hartelijk danken voor je bijdrage om het afscheid van pap zo waardevol te laten zijn. Wij kijken heel fijn terug op de afgelopen week, mede door jou, Karin en Syl. Jouw menszijn, warmte en integriteit was en is fantastisch. Dankjewel ! Lieve groet van ons allemaal. Kitty, Dree, Henk en Dorothé Kuipers

Blerick, 1 december 2013

Anja

En toen, op 6 september, stond mijn leven stil! Nooit verwacht al op zoek te moeten naar een begrafenisondernemer….en ook nog welke?? Toch maar voor Bob Noten gekozen, op gevoel. Giovanni had dienst en stond snel bij ons aan de deur, na een half uur kon ik al zeggen: “Wat ben ik blij dat ik voor jullie heb gekozen!” Wat een geweldige mensen! Overal werd aan gedacht, de kinderen mochten helpen met alles wat ze konden en zelf fijn vonden. We hadden het gevoel dat echt alles kon en mocht. Door de dagelijkse bezoekjes van Giovanni kwamen we stapje voor stapje uit bij een afscheid wat we zo graag wilde realiseren. Met een warm gevoel kijk ik, en onze kinderen, terug op deze heftige periode. En nu al kan ik zeggen ook een mooie periode waar we veel kracht uit kunnen putten. Wat een kanjers, wat een team!! Een extra compliment voor Giovanni, hij zorgde voor de energie om dit te kunnen doen. Dit zullen we nooit vergeten, en onze dank is groot voor de vele mooie, bijzondere en warme herinneringen!

Horst, 26 oktober 2013

Karin Leijsten

Giovanni & collega’s, Op de verjaardag van ‘os mam’ (11 oktober) denk ik aan haar. En… aan jullie. Een unieke rol hebben jullie vervuld na het onverwachts overlijden van haar. Dit voelt heel goed bij mij. Nogmaals dank jullie wel. Op alle fronten. In ‘Voordat ik het vergeet’ schrijft Meyer Sluyser het volgende: “Het is niet waar dat de tijd een vloeiende stroom is. De tijd staat stil; wij reizen er langs, van herinnering tot herinnering.” Hierbij kan ik mij aansluiten. Bijzondere herinneringen…

Heino, 11 oktober 2013