Ons team

Wij, de medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, zijn ‘mensen-mensen’. We hebben een missie: we gaan samen met u op pad om het afscheid naar uw persoonlijke wensen vorm te geven. Dáár ligt onze kracht.

Maak hier kennis met ons team:

Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood’. Ik kijk daar op een ontspannen, bijna natuurlijke wijze tegenaan. Hierdoor kan ik met overlijden en rouw op een rustige manier omgaan. Een opstelling (noem het talent) die maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als uitvaartverzorger, heb ik in 2004 mijn eigen uitvaartbedrijf opgericht. Met aandacht luisteren, mogelijkheden rondom opbaring, afscheid en de uitvaart bespreken, regelwerk waar nodig uit handen nemen en altijd bereikbaar zijn voor de nabestaanden. Dat zijn de kenmerken van Bob Noten Uitvaartbegeleiding en daar staat ons hele team achter. Zowel de medewerkers die zorgen voor de overbrenging, de verzorging en opbaring van de overledene als de uitvaartleider die alle zaken rondom de afscheidsdienst coördineert. Op momenten dat ik zelf geen uitvaart begeleid, ben ik (samen met mijn vrouw Sarah) als regelaar achter de schermen actief.

Bob Noten

Uitvaartbegeleider

Toen ik op mijn 15e als gastheer de horeca inrolde en na ruim 15 jaar in de zorg werkzaam te zijn geweest, had ik nooit verwacht zoveel voldoening te halen uit mijn werk als uitvaartbegeleider bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. BNU is een ‘mensen-mensen’ bedrijf en daarom past het zo goed bij me. Elke uitvaart is immers uniek en kan maar één keer plaatsvinden; je moet dit dus goed doen! Het blijft bijzonder en uniek om telkens weer te ervaren hoe dichtbij je in zo’n intieme setting mag komen. Een uitvaart waarop met een goed gevoel wordt terug gekeken is dan ook mijn drijfveer.

Giovanni Kempkens

Uitvaartbegeleider

Ik geloof dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdiend. Ik ben sinds 1980 werkzaam in de zorg en in 2010 als uitvaartbegeleider bij BNU gestart. Mijn taak is vooral rust en ruimte creëren aan de nabestaanden en samen beetje bij beetje te zorgen voor een waardig en passend afscheid. Dit proces begeleiden en waar nodig bijsturen en iets mogen betekenen in deze moeilijke periode in het leven van de nabestaanden geeft mij veel voldoening. Zo’n passend afscheid helpt een klein beetje in het verdere verwerkingsproces, is mijn ervaring.

Carin Renkens

Uitvaartbegeleidster

Het was een kruispunt in mijn leven waarop ik stond en dacht, waar kan ik mijn persoonlijke en werkervaringen samenbrengen? Mijn werkervaring lag veelal binnen gemeenten. Door persoonlijk verlies zag ik ook het belang van een goede uitvaartzorg. Het kwam vervolgens samen in de rol van uitvaartbegeleider bij het team van Bob Noten. Het afscheid van een dierbare, geregeld op een persoonlijk passende manier is wat een warme deken kan zijn in een moeilijke tijd. Het is dankbaar om te kunnen bijdragen, ondersteunen en ontzorgen bij alle mogelijke manieren van afscheid nemen.

Veronique Beurskens

Uitvaartbegeleidster

Het is een voorrecht om families te mogen bijstaan in het afscheid nemen van een dierbare. Ruim 30 jaar staat de dood centraal in mijn leven. Ik ben bij een kleine onderneming begonnen waarna ik bij middelgrotere en grotere ondernemingen het goede heb ‘meegenomen’. Nu deel ik deze kennis o.a. bij BNU waar ik iedere dag weer meer leer in het afscheid nemen van, immers iedere familie neemt afscheid op eigen wijze. Samen met de familie geven wij vorm aan het afscheid waarbij van mij ‘alles’ mag en mogelijk is. Graag ontmoet ik u om u te loodsen in een voor u moeilijke tijd.

Marc Vossen

Uitvaartbegeleider

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor BNU. Ik heb hiervoor o.a. als sportinstructrice en wellnesscoach gewerkt maar blijkbaar kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Aangezien het uitvaartwezen in de familie zit, is het niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk toch in deze branche werkzaam ben. Het contact met de familie en de zorg voor de overledene spreekt mij enorm aan in dit vak. Bovendien is BNU erg sociaal en ruimdenkend in mogelijkheden en zeer betrokken bij elke familie. Het is de dankbaarheid van de nabestaanden die dit vak zo speciaal maken. Zoals die ene keer dat ik een “hartenengeltje” ontving als dankjewel van een meisje waarvan haar oma was overleden. Zij maakt deze engeltjes omdat ze zelf hartproblemen heeft. Heel speciaal zoiets!

Sharon Schellingerhout

Verzorgende | Medewerkster bedrijfsbureau

Sinds juni 2017 ben ik bij BNU begonnen als oproepkracht in het zorgteam en een jaar later kreeg ik de mogelijkheid om een volledig nieuwe functie als medewerker bedrijfsbureau mede vorm te geven. Ik kan nu mijn werkervaring als zorgmedewerker en coördinator zorg en opleiding bij De Zorggroep en mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure combineren in deze uitdagende functie binnen BNU. De afwisseling en enorme veelzijdigheid van dit vak is waar ik erg veel voldoening uit haal. Het intensieve contact met nabestaanden in een periode waarin emoties en kwetsbaarheid hoogtij vieren en dat ik daar samen met mijn collega’s een bepaalde rust mag creëren. In de vorm van een luisterend oor, samen de overledene verzorgen en alles waar op dat moment behoefte aan is mag ik daar een klein beetje onderdeel van zijn. Heel bijzonder!

Janneke Geurts

Verzorgende | Medewerkster bedrijfsbureau

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de zorg. Met veel liefde en toewijding begeleiding/verzorging mogen bieden in het terminale stadium. Het verzorgen ná overlijden voelde voor mij vaak als een gemis. Ik kon de cirkel niet rond maken. Ik ben dankbaar dat ik dit gemis nu mag oppakken bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Zo bijzonder om één van de meest intieme momenten van een mensenleven te mogen delen met dierbaren. Sterven en dood brengt mensen terug naar de basis, terug naar wat écht belangrijk is. Het maakt mij bewust. Elke keer weer.

Astrid van Rens

Verzorgende | P&O functionaris

Vanuit de autogarage naar de wereld van de uitvaart lijkt een vreemde keuze. Voor mij is dit een heel logische en prettige switch. Nu kan ik mijn empathisch vermogen en handigheid combineren in een passende functie binnen Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Voorop staat; ik wil er graag aan bijdragen dat nabestaanden een afscheid krijgen wat voor hun passend, fijn en vooral goed voelt.

Theo Kuijpers

Verzorgende | Technische Dienst

Ik ben moeder van 2 zonen en sinds juli 2019 mag ik deel uitmaken als verzorgende binnen het team van BNU. Na de interne opleiding wist ik al heel snel dat ik niets liever wilde dan dit mooie beroep te combineren met mijn baan als onderwijsassistente. Om iets te mogen en kunnen betekenen in de zorg voor overledenen en nabestaanden is erg waardevol en mooi. We kunnen het maar 1 keer goed doen, dus daar staan we voor! Naast verzorgende mag ik binnen BNU een stukje ondersteuning bieden voor de interne communicatie en marketing. Kortom: ik ben dankbaar dat ik mijn bijdrage hieraan mag leveren.

Yvonne Stappers

Verzorgende | Communicatie

Ik ben sinds juli 2019 werkzaam bij BNU. Ik heb uit eigen ervaring mogen meemaken hoe het is om afscheid te nemen van een dierbare en begeleid te mogen worden door het BNU team. Alles was mogelijk! En wat was het een persoonlijk en mooi afscheid. Dankbaar om met zo'n fijn en warm gevoel terug te kijken. Dat doet goed!! Daarom ook bijzonder fijn om bij dit team te mogen horen.

Birgit Boers

Verzorgende | Facilitair medewerkster

Telefoniste en medewerkster zorgteam sinds 2004. "Ik help binnen BNU vooral door de telefoon aan te nemen, vragen te beantwoorden en mensen te woord te staan en door te verwijzen naar de desbetreffende uitvaartbegeleider. Waar nodig lever ik ondersteuning op diverse vlakken".

Jet Noten

Telefoniste

Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding als verzorgende. Hiervoor heb ik gewerkt op een verpleegafdeling als verzorgende IG. Mijn passie voor de uitvaartwereld is gekomen door mijn werk en opleiding maar ook door mijn privé situatie. De terminale zorg en alles wat daarom heen zit, begon me zo te interesseren dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen. Hier leerde ik hoe waardevol en warm het is om een bijdrage te mogen leveren aan een stuk rouwverwerking met nabestaanden. Ik voel me zeer vereerd en dankbaar om deelgenoot te mogen zijn in dit warme team van BNU. Hier werken mensen met een groot inlevingsvermogen. Waar we samen met de nabestaanden zorgen voor een waardig afscheid van hun overledene. Als ik nu op Salderbron binnen loop, voel je een warme sfeer wat me heel goed doet.

Miranda Baetsen

Verzorgende

Ik heb al ruim 29 jaar ervaring als verpleegkundige en draag sinds 2017 graag mijn steentje bij aan een persoonlijk afscheid van een geliefde of dierbare bij BNU.

Anja Ritter

Verzorgende

Ik ben getrouwd en moeder van 4 kids. Sinds 2013 bij BNU werkzaam. Ik ben opgeleid tot coupeuse/costumière, visagiste en heb bij BNU een interne opleiding gevolgd. Naast deze werkzaamheden ben ik ook uitvaartzangeres! In mijn werk ervaar ik hoe waardevol en dankbaar het is om een bijdrage te mogen leveren aan een stuk rouwverwerking en samen met nabestaanden te zorgen voor een persoonlijk afscheid.

Angelique Hesen

Verzorgende

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding, als verzorger. Voor deze periode heb ik bijna 20 jaar gewerkt in de crisisopvang voor jongeren met een verstandelijke beperking. Na deze werkervaring ben ik gestart bij een zorginstelling waar ik de cliëntenadministratie verzorg. Omdat de interesse voor de uitvaartzorg me al langer bezighield, ben ik in 2016 bij Bob Noten gestart. Al snel voelde het contact met nabestaanden en het op een respectvolle manier verzorgen van een overledene zo goed, dat ik kan zeggen dat het werk me heel veel voldoening en energie geeft. Wat me aanspreekt in het werken bij Bob Noten is de ruimte die je krijgt om mensen te begeleiden volgens hun eigen wensen. In de afgelopen jaren heb ik vele mooie en waardevolle momenten ervaren. Heel bijzonder dat ik hier mijn bijdrage aan mag leveren.

Annet Benders

Verzorgende

Bij Mensana (metggz) en later ook La Providence heb ik ervaren hoe mooi het is om mét en vóór mensen te mogen zorgen. En ja, aan die zorg komt helaas ook een keer een eind. Dat hoort ook bij het 'mens' zijn. Afscheid nemen van diegene die je liefhebt is het allerlaatste wat je kunt en mag doen. Dat wordt een herinnering en wat mij betreft hopelijk ook een mooie herinnering. Daar zet ik me graag voor in. Om samen die mooie herinnering te realiseren geeft een gevoel van voldoening. Ik ben blij dat ik dit dankbare werk bij BNU mag doen.

Ank Smits

Verzorgende

Ik ben 30 jaar werkzaam als gastvrouw in de horeca. Het zorgen zit in mijn bloed en ik ben graag met mensen in contact. In 2002 heb ik van dichtbij meegemaakt hoe mooi en bijzonder een afscheid van een dierbare kan zijn. Vaak heb ik mij afgevraagd of ik iets kan en mag betekenen in de uitvaartbranche. Het liet mij in elk geval niet los. Sinds 2021 heb ik binnen BNU de kans gekregen en mogen ervaren hoe mooi het zorgen kan zijn bij het afscheid van een dierbare. Ik ben blij dat ik hieraan mijn bijdrage mag leveren.

Louise Lemmen

Verzorgende

Aandacht voor wat een ander nodig heeft, loopt als rode draad door mijn leven en werk. Luisteren, vaak tussen de regels door - ook wanneer zaken niet uitgesproken worden, naar de behoefte van de ander. Als coach werk ik al jaren met en voor mensen met een hulpvraag op het gebied van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling of re-integratie bij arbeidsongeschiktheid. In uitvaartbegeleiding is opvang en aandacht voor nabestaanden in een kwetsbare periode van hun leven van groot belang. Er gewoon zijn. Warmte en vriendelijkheid bieden. Soms tijdens een gesprek, een kop koffie of juist enkel samen zijn in stilte. Het is voor mij een voorrecht onderdeel te zijn van het bijzondere team van BNU. Samen, zetten we net dat stapje extra (op de voorgrond én op de achtergrond). Zodat de uitvaart op persoonlijke wijze vormgegeven wordt en nabestaanden ondanks de moeilijke tijd met genegenheid en waardering kunnen terugkijken.

Suzanne Meems

Verzorgende

Als gepensioneerd meubelmaker steek ik nog graag de handen uit de mouwen. Het leek mij een uitdaging om als chauffeur bij BNU aan de slag te gaan omdat ik graag iets voor andere wil betekenen en het zeer dankbaar werk is. Elke uitvaart is anders en daardoor zo bijzonder. Naast dit werk geniet ik van mijn 5 kleinkinderen en mijn vrije tijd.

Wiel Gerits

Chauffeur