Ons team

Wij, de medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, zijn ‘mensen-mensen’. We hebben een missie… we gaan samen met u op pad om het afscheid naar uw persoonlijke wensen vorm te geven. Dáár ligt onze kracht. Ontmoet ons team hier.

Tot uw dienst.

Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood’. Ik kijk daar op een ontspannen, bijna natuurlijke wijze tegenaan. Hierdoor kan ik met overlijden en rouw op een rustige manier omgaan. Een opstelling (noem het talent) die maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als uitvaartverzorger, heb ik in 2004 mijn eigen uitvaartbedrijf opgericht. Met aandacht luisteren, mogelijkheden rondom opbaring, afscheid en de uitvaart bespreken, regelwerk waar nodig uit handen nemen en altijd bereikbaar zijn voor de nabestaanden. Dat zijn de kenmerken van Bob Noten Uitvaartbegeleiding en daar staat ons hele team achter. Zowel de medewerkers die zorgen voor de overbrenging, de verzorging en opbaring van de overledene als de uitvaartleider die alle zaken rondom de afscheidsdienst coördineert. Op momenten dat ik zelf geen uitvaart begeleid, ben ik (samen met mijn vrouw Sarah) als regelaar achter de schermen actief.

Bob Noten

Uitvaartbegeleider

Toen ik op mijn 15e als gastheer de horeca inrolde en na ruim 15 jaar in de zorg werkzaam te zijn geweest, had ik nooit verwacht zoveel voldoening te halen uit mijn werk als uitvaartbegeleider bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. BNU is een ‘mensen-mensen’ bedrijf en daarom past het zo goed bij me. Elke uitvaart is immers uniek en kan maar één keer plaatsvinden; je moet dit dus goed doen! Het blijft bijzonder en uniek om telkens weer te ervaren hoe dichtbij je in zo’n intieme setting mag komen. Een uitvaart waarop met een goed gevoel wordt terug gekeken is dan ook mijn drijfveer.

Giovanni Kempkens

Uitvaartbegeleider

Ik geloof dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdiend. Ik ben sinds 1980 werkzaam in de zorg en in 2010 als uitvaartbegeleider bij BNU gestart. Mijn taak is vooral rust en ruimte creëren aan de nabestaanden en samen beetje bij beetje te zorgen voor een waardig en passend afscheid. Dit proces begeleiden en waar nodig bijsturen en iets mogen betekenen in deze moeilijke periode in het leven van de nabestaanden geeft mij veel voldoening. Zo’n passend afscheid helpt een klein beetje in het verdere verwerkingsproces, is mijn ervaring.

Carin Renkens

Uitvaartbegeleidster

Ik ben geboren Rotterdamse, al jaren woonachtig in Broekhuizen, getrouwd en moeder van drie dochters. Op mijn 10e zei ik al ”als ik later groot ben ga ik met dode mensen werken”. En na enkele omzwervingen ben ik enige jaren geleden inderdaad in de uitvaartbranche terechtgekomen en sinds mei 2019 bij Bob werkzaam. Ik voel me hier meteen thuis en ook het onderling contact met de andere collega’s is erg goed en gezellig. Als ik nabestaande een voldaan en tevreden gevoel kan geven en we samen kunnen terugkijken op een mooie dag van afscheid dan is voor mij de uitvaart geslaagd.

Jolanda Schoonderbeek - Van der Klaauw

Uitvaartbegeleidster – Verzorgende

Het is een voorrecht om families te mogen bijstaan in het afscheid nemen van een dierbare. Ruim 30 jaar staat de dood centraal in mijn leven. Ik ben bij een kleine onderneming begonnen waarna ik bij middelgrotere en grotere ondernemingen het goede heb ‘meegenomen’. Nu deel ik deze kennis o.a. bij BNU waar ik iedere dag weer meer leer in het afscheid nemen van, immers iedere familie neemt afscheid op eigen wijze. Samen met de familie geven wij vorm aan het afscheid waarbij van mij ‘alles’ mag en mogelijk is. Graag ontmoet ik u om u te loodsen in een voor u moeilijke tijd.

Marc Vossen

Uitvaartbegeleider

Sinds juni 2017 ben ik bij BNU begonnen als oproepkracht in het zorgteam en een jaar later kreeg ik de mogelijkheid om een volledig nieuwe functie als medewerker bedrijfsbureau mede vorm te geven. Ik kan nu mijn werkervaring als zorgmedewerker en coördinator zorg en opleiding bij De Zorggroep en mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure combineren in deze uitdagende functie binnen BNU. De afwisseling en enorme veelzijdigheid van dit vak is waar ik erg veel voldoening uit haal. Het intensieve contact met nabestaanden in een periode waarin emoties en kwetsbaarheid hoogtij vieren en dat ik daar samen met mijn collega’s een bepaalde rust mag creëren. In de vorm van een luisterend oor, samen de overledene verzorgen en alles waar op dat moment behoefte aan is mag ik daar een klein beetje onderdeel van zijn. Heel bijzonder!

Janneke Geurts

Verzorgende / Medewerkster bedrijfsbureau

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor BNU. Ik heb hiervoor o.a. als sportinstructrice en wellnesscoach gewerkt maar blijkbaar kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Aangezien het uitvaartwezen in de familie zit, is het niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk toch in deze branche werkzaam ben. Het contact met de familie en de zorg voor de overledene spreekt mij enorm aan in dit vak. Bovendien is BNU erg sociaal en ruimdenkend in mogelijkheden en zeer betrokken bij elke familie. Het is de dankbaarheid van de nabestaanden die dit vak zo speciaal maken. Zoals die ene keer dat ik een “hartenengeltje” ontving als dankjewel van een meisje waarvan haar oma was overleden. Zij maakt deze engeltjes omdat ze zelf hartproblemen heeft. Heel speciaal zoiets!

Sharon Schellingerhout

Verzorgende / Medewerkster bedrijfsbureau

Vanuit de autogarage naar de wereld van de uitvaart lijkt een vreemde keuze. Voor mij is dit een heel logische en prettige switch. Nu kan ik mijn empathisch vermogen en handigheid combineren in een passende functie binnen Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Voorop staat; ik wil er graag aan bijdragen dat nabestaanden een afscheid krijgen wat voor hun passend, fijn en vooral goed voelt.

Theo Kuijpers

Verzorgende – Facilitair medewerker

Telefoniste en medewerkster zorgteam sinds 2004. "Ik help binnen BNU vooral door de telefoon aan te nemen, vragen te beantwoorden en mensen te woord te staan en door te verwijzen naar de desbetreffende uitvaartbegeleider. Waar nodig lever ik ondersteuning op diverse vlakken".

Jet Noten

Verzorgende

Naast mijn werk in de zorg werk ik al sinds 2007 bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Voor mij een heel prettige samenloop waarin ik volledig mezelf kan zijn. Mensen mogen ontzorgt worden in deze toch al hectische maatschappij. Fijn dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen.

Silvia Hermans

Verzorgende

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de zorg. Met veel liefde en toewijding begeleiding/verzorging mogen bieden in het terminale stadium. Het verzorgen ná overlijden voelde voor mij vaak als een gemis. Ik kon de cirkel niet rond maken. Ik ben dankbaar dat ik dit gemis nu mag oppakken bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Zo bijzonder om één van de meest intieme momenten van een mensenleven te mogen delen met dierbaren. Sterven en dood brengt mensen terug naar de basis, terug naar wat écht belangrijk is. Het maakt mij bewust. Elke keer weer.

Astrid van Rens

Verzorgende

Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Al ruim 20 jaar werkzaam met mensen met een ernstige meervoudige beperking. Waar ik elke dag weer een uitdaging in zie om deze kwetsbare doelgroep geborgenheid en een warm thuis gevoel te geven en te creëren. Sinds 2009 mede werkzaam bij BNU, waar ik samen probeer te zorgen en te ontzorgen voor een mooi en passend afscheid. Ik prijs me gelukkig dat ik deel mag uitmaken van zo’n intiem moment.

May Thielen

Verzorgende

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding, als verzorger. Voor deze periode heb ik bijna 20 jaar gewerkt in de crisisopvang voor jongeren met een verstandelijke beperking. Na deze werkervaring ben ik gestart bij een zorginstelling waar ik de cliëntenadministratie verzorg. Omdat de interesse voor de uitvaartzorg me al langer bezighield, ben ik in 2016 bij Bob Noten gestart. Al snel voelde het contact met nabestaanden en het op een respectvolle manier verzorgen van een overledene zo goed, dat ik kan zeggen dat het werk me heel veel voldoening en energie geeft. Wat me aanspreekt in het werken bij Bob Noten is de ruimte die je krijgt om mensen te begeleiden volgens hun eigen wensen. In de afgelopen jaren heb ik vele mooie en waardevolle momenten ervaren. Heel bijzonder dat ik hier mijn bijdrage aan mag leveren.

Annet Benders

Verzorgende

Ik ben getrouwd en moeder van 4 kids. Sinds 2013 bij BNU werkzaam. Ik ben opgeleid tot coupeuse/costumière, visagiste en heb bij BNU een interne opleiding gevolgd. Naast deze werkzaamheden ben ik ook uitvaartzangeres! In mijn werk ervaar ik hoe waardevol en dankbaar het is om een bijdrage te mogen leveren aan een stuk rouwverwerking en samen met nabestaanden te zorgen voor een persoonlijk afscheid.

Angelique Hesen

Verzorgende

Al geruime tijd maak ik deel uit van team Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Dit dankbare en mooie beroep is wat bij mij past. Gastvrijheid, inleven en kordaat optreden past in mijn karakter. Graag help ik de nabestaanden in een zeer moeilijke periode van hun leven waarin natuurlijk de overledene nog altijd voorop staat.

Monique Wanten

Verzorgende

Ik heb al ruim 29 jaar ervaring als verpleegkundige en draag sinds 2017 graag mijn steentje bij aan een persoonlijk afscheid van een geliefde of dierbare bij BNU.

Anja Ritter

Verzorgende

Ik ben in 2014 gestart bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. Na 5 jaar te hebben gewerkt bij de Hospice vond ik dit een mooie, nieuwe stap in mijn carrière. Ik vind het heel fijn om iets voor de nabestaanden te kunnen betekenen in een tijd dat ze het heel moeilijk hebben. Ik ben heel dankbaar dit werk te kunnen doen.

Gemma Janssen

Verzorgende

Als gepensioneerd meubelmaker steek ik nog graag de handen uit de mouwen. Het leek mij een uitdaging om als chauffeur bij BNU aan de slag te gaan omdat ik graag iets voor andere wil betekenen en het zeer dankbaar werk is. Elke uitvaart is anders en daardoor zo bijzonder. Naast dit werk geniet ik van mijn 5 kleinkinderen en mijn vrije tijd.

Wiel Gerits

Chauffeur

Werkzaam binnen BNU sinds 2010. Opleiding gevolgd voor eenvoudige reconstructies, make up en camouflage middels airbrush. Daarnaast houd ik me dagelijks bezig met alles te regelen rondom BNU zodat iedereen datgene kan doen waar hij of zij goed in is.

Sarah Noten

P&O / Airbrush make-up