Dag van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart staan afscheid nemen en herinneringen delen centraal. Deze dag kan geheel naar uw persoonlijke wensen worden vormgegeven. Onze medewerkers staan voor u klaar.

De uitvaartdienst

De dag van de uitvaart wordt vaak in een roes beleefd. Regelmatig komt het voor dat nabestaanden op een later tijdstip graag een herinnering in beeld zouden willen hebben.

Wij werken samen met enkele professionals die kunnen zorgen voor een mooi afscheidsdocument in beeld en geluid.

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vervoer

Het vervoer van de overledene kan door ons worden verzorgd. Daarbij is het mogelijk dat u desgewenst zelf in onze rouwauto rijdt op de dag van de uitvaart. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor andere middelen van vervoer. Indien gewenst reiken wij andere mogelijkheden aan en zorgen voor inzet en correcte afhandeling van vervoer.

De condoleance

Uiteraard kunnen wij de schriftelijke condoleance voor u verzorgen. U kunt echter ook kiezen voor online condoleren. Vraag uw uitvaartbegeleider naar de mogelijkheden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.